Gebruikersavatar
Evenementen Commissie
SCARB
Berichten: 368
Lid geworden op: do okt 25, 2012 10:52
Contacteer: Website

SCARB 23 juli: Alfa 145/146, 147, 166 Meeting

di jul 04, 2017 08:10

Afbeelding

Op 23 juli organiseren de registerleiders van de Alfa's 145/146, 147 en 166 een gezamenlijke meeting bij Dino Carrozzeria in Putten. Deze specialist in carrosserie verzorging is gespecialiseerd in het reinigen van het interieur en exterieur, niet alleen van auto's maar ook van motoren, vrachtauto's, caravans, boten of zelfs vliegtuigen.

Gedreven vanuit een passie voor glans haalt Dino van Middendorp de best haalbare resulaten met het detailen, polijsten en coaten van elke laklaag. De lat ligt hoog, het streven is perfectie. Waar het normale poetsen eindigt, daar begint de expertise van Dino. In plaats van het verhullen van imperfecties worden deze vakkundig hersteld en worden de bescherming en glans van de lak opnieuw opgebouwd.

Het betreft deze keer een statische meeting, dus volop gelegenheid kennis te maken, bij te praten en informatie uit te wisselen in een gezellige, ongedwongen sfeer. Neem vooral foto's en documentatie mee van werk dat je aan je Alfa hebt gedaan of laten doen, of van bijvoorbeeld vakantiereizen die je er mee hebt ondernomen.

De meeting begint om 13.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Je hoeft niet ingeschreven te staan bij een register maar dit is misschien een mooie gelegenheid om dat te regelen.

Aanmelden is niet verplicht maar stellen we wel op prijs zodat we een indruk krijgen van de te verwachten opkomst. Stuur ons een berichtje via de contactpagina van deze website.

Tot 23 juli!

De registerleiders Jan Posthuma, Maurice Berix en Martijn van Maaren

Zie de evenementenkalender voor adres en routeplannerkaartje.
Evenementen: https://www.alfaclub.nl/evenementen
Spettacolo: http://spettacolosportivo.eu
Vragen: https://www.alfaclub.nl/contact/bestuur
(NIET via forumberichten, die komen niet bij de juiste persoon terecht)

Terug naar “Evenementen”