Blaast leven in dit topic in
Vorige week zondag even met Roeltje wezen kokkerellen, we zouden wat simpels maken, nee dus !
Ik Roel meegesleurd langs de kerstmarkt in L'dam, (opelshow is leuker)
Hoppa, meat en veel, dat zou het worden, geen voorgerecht maar uitmuntend hoofd- en nagerecht
Hoofdgerecht voor 4 personen, een ossenhaas van 900 gram (kost een tank benzine maar who cares), eigengemaakte portsaus van ome Kees, Rozeval aardappeltjes provenciaals en ijs met wafels en chocola toe en dit vergezeld van mooie wijn en koffie en whisky toe
Roel in blijde verachting van een ossenhaas
Mooi en netjes snijden
Dat is mooi ! Aangebraden en 40 minuten in de oven
Lekker, ooster groenten uit de wok
en een toetje
En waar doen we het voor ? Juist de liefde van een vrouw gaat door de maag
Kerst komt eraan, nog leuke ideen en recepten, bij ons staat wild op het programma.
Roel en Lorraine, het was weer supergezellig !
