Heb er hard voor moeten leren en proeven!

Zware studie, vervelend!Dank je!
Heb er hard voor moeten leren en proeven!
Klinkt als m'n gemiddelde vakantie.... uitgezonderd het proeven om 10:00....idd ZWARE studie,
Ben een aantal jaar terug 1 week op[ Studiereis in Frankrijk geweest.
Programma was ongeveer zo:
10.00 uur eerste proeverij (en wij spugen niets uit, das immers zonde)
12.30 uur uitgebreide lunch met begeleidende drankjes
15.00 uur volgende bezoek wijnhuis incl. proverij.
19.00 uur uitgebreid aperetieven
20.00 uur diner met begeleidende wijnen.
22.00 uur tja het werd laat!!!!!!!
en dit maal 7 dagen
in 1 woord ZWAAR!!
Leuk die reacties, allereerst deze vis kwam bij de VEN/Sligro vandaan, zo van een groot stuk en laten verpakken en deze tranches zijn mooi genoeg om rauw te eten, dunner hoeven ze zeker niet, en aan messen verwarmen doe ik al helemaal niet en gaarkeukens ach..., verder kan die marinade zeker das een mooie combinatie, sesamzaadjes kun je ook nog toevoegen...en de wijn , ja dat laat ik aan kenners over, over het algemeen drinken we slobberwijntjes van hooguit een euro of 4-5 per fles, op zich wel een kunst om daar de leuke/lekkere uit te pikken
vandaag gekookt in de gaarkeuken... argentijnse biefstuk met grotchampignons en aardappeltaart uit de oven en tomaten/rode ui/lente en zwarte olijven salade op smaak gebracht met zeezout, olijfolie en knofllookazijn.
Ai daar maak je een grote fout.....Je komt om te proeven niet om te drinken. De meeste wijn"boeren" stellen het niet altijd op prijs als je doorslikt. Spugen dus volgende keer.10.00 uur eerste proeverij (en wij spugen niets uit, das immers zonde)
das toch ook niet de bedoeling, wijn moet je serieus nemen........Ai daar maak je een grote fout.....Je komt om te proeven niet om te drinken. De meeste wijn"boeren" stellen het niet altijd op prijs als je doorslikt. Spugen dus volgende keer.10.00 uur eerste proeverij (en wij spugen niets uit, das immers zonde)