Pagina 1 van 1

Nieuwe website voor Giulia & Berlina

Geplaatst: wo jul 01, 2015 11:05
door Veloce
Zoals sommigen wellicht al wisten of gezien hebben, ben ik de laatste tijd bezig geweest om een site op te bouwen die gericht is op de Giulia en aanverwante 105-serie. Mijns inziens is er al genoeg info voorhanden over de Bertone en Spider, maar de Giulia en Berlina blijven een beetje achter. Zodoende ben ik begonnen met het inscannen van veel spullen die ik hier in de kast heb staan en het verzamelen van ander digitaal papierwerk. Vooral gericht op praktische zaken, zoals brochures, artikelen, instructieboekjes, technische zaken en ook modelherkenning.
Ik heb nog lang niet alles er op staan, dus wordt de komende tijd nog meer uitgebreidt. Aanvankelijk leg ik me toe op alleen de Giulia, maar zodra ik daar klaar mee ben wil ik ook de Berlina er bij betrekken.

De site is al online, maar hij linkt hem nu nog door met wat reclames. Mocht het een succesje worden, dan kan ik er voor kiezen om die te verwijderen maar dat kost mij natuurlijk geld. Dat is een zorg voor later, maar de start is er in ieder geval al.

Dus als jullie eens een kijkje willen nemen of nog tips/advies/toevoegingen hebben, dan hoor ik het graag. Het adres is http://www.alfa-giulia.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Nieuwe website voor Giulia & Berlina

Geplaatst: wo jul 01, 2015 11:19
door Marley164
Zier er erg netjes uit =D> =D> :thumbs: :thumbs:

Re: Nieuwe website voor Giulia & Berlina

Geplaatst: wo jul 01, 2015 14:05
door dirk stegeman
Hallo Veloce,

Mijn complimenten voor de nu al prachtige website en dan
te bedenken dat het nog niet compleet is.
Ook de foto's zijn allemaal erg mooi.
Het spreekt mij destemeer aan, omdat mijn eerste auto een
Giulia Nuova Super 1600 was. (69-HK-72)
Veel succes met het verder uitbreiden van de site.
Hij staat al in mijn favorieten.

Afbeelding

Re: Nieuwe website voor Giulia & Berlina

Geplaatst: do jul 02, 2015 18:59
door AlfettaOwner
Netjes :thumbs: :thumbs:
Kost ff wat tijd :wink:

Re: Nieuwe website voor Giulia & Berlina

Geplaatst: za jul 04, 2015 12:44
door Alfa_Japan
Leuk initiatief dat voor veel mensen informatief zal zijn. Er gaat stiekem veel tijd in zitten, maar is eem bron van informatie die beginnende liefhebbers kan aanzetten tot het verdiepen van de interesse en reeds gelouterde liefhebbers tot het hebben van diepgaande discussies.

Het geheel ziet er netjes uit, ik zou wel de advertenties weg halen. Uiteraard kost dat wat geld, maar het bedrag valt best mee en laat dan de moeite die je erin hebt gestopt beter tot zijn recht komen.

Veel succes en plezier met deze leuke site