Zo morgen staat kerst voor de deur

Benieuwd wat alfisten zo op deze 2 feestdagen eten.
Aangezien ik zelf in een Horeca groothandel op de vers afdeling werk (AGF/VIS) Weet ik al ongeveer wat de lokale koks gaan bereiden.

Er is een hele tonijn van 38 kilo opgesneden en daarbij nog veel meer filets verkocht. 1 uur mee bezig geweest om die tonijn te ontdoen van kop etc etc. Lekker klieder werkje maar wel leuk

. Zelf houd ik het simpel. VInd kerst meer een schranspartij geworden met verplichte uitjes ipv feestdag
1e Kerstdag
Voorgerecht: Soep
Hoofdgerecht: Argentijnse Runder Haas met Haricotverts en aardappelpartjes
Na gerecht: Mona toetje
2e Kerstdag
Tapas
Verse Focaccia, chorizo met paprika, kruiden creme, tomaten tappenade, cherry tomaten gevuld met geitenkaas en roomkaas. Evenals pepertjes. Lamskoteltjes (naturel) en mini kaasfondue.
Toetje: Al weer van Mona, Bracha van Doesburg heeft een vervelend effect op mij
VOor de dag na kerst
Verse Zeewolf en Tonijn & Zalmlende ( niet iedereen lust alles) Gewoon zo naturel mogenlijk bereid. (als ik de tonijn al niet rauw heb opgegeten

). en champignons gevuld met een mix van; Hart van champignon,brie,peterselie omwikkeld met spek.
Kortom lekker makkelijk
