Gebruikersavatar
Dinky Boy
Miniaturista
Berichten: 12100
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:01
Locatie: Groningen
Contacteer: Website

** Alfa Romeo Miniaturen **

ma dec 27, 2004 17:46

WELKOM BIJ HET ALFA ROMEO MINIATUREN TOPIC

Het drukst bezochte topic van het SCARB-forum, en internationaal gezien in de voorhoede met nieuws over Alfaatjes voor op de boekenplank of in de vitrine.

Google Translations:

Italiano * English * Deutsch * Français * Espagñol * Japanese * Other languages

:!: Google vertaalt zo goed als mogelijk is. Een correcte vertaling is niet gegarandeerd.

Hoe te zoeken in deze index / How to search within this index :?:
Toen ik dit topic startte had ik er geen idee van dat het zo zou uitgroeien. Omdat het al gauw lastig werd om berichten over bepaalde modellen terug te vinden ben ik begonnen hier een index met links naar al die berichten op te bouwen. Inmiddels is die index al zo groot (> 2000 links) dat het daarbinnen ook al lastig wordt om te vinden wat je zoekt. Eigenlijk is een forumtopic ook niet geschikt omdat de ontsluiting met de nogal simpele zoekfunctie van phpbb te wensen overlaat.
Vandaar de volgende ‘truc’: hieronder zie je een index-inhoudsopgave: diverse groepen items voorafgegaan door een index-code (IDXnn).
Gebruik de zoekfunctie van je browser (< Control + F > in Windows Internet Explorer en Firefox): voer de index-code in, enter en spring zo naar de betreffende positie op deze pagina.

When I started this topic I had no idea that it would grow to its actual dimensions. It got a bit difficult to retrieve messages about specific models, so I started building up this index with links to all those messages. Now even the index has grown so much (> 2000 links) that it has become somewhat complicated to search within it. In fact phpbb’s rather simple search function is not the best solution for retrieval within a forum.
So here’s a simple trick: below you see the index’s table of contents: sections preceded by an index code (IDXnn).
Use the search function of your browser (< Control + F > in Windows Internet Explorer and Firefox): type the index code, hit enter and jump to the related section on this page.


Index codes
IDX.01 = Modelnieuws en oud spul per merk A-M / Model news and obsolete items by manufacturer A-M
IDX.02 = Modelnieuws en oud spul per merk N-Z / Model news and obsolete items by manufacturer N-Z
IDX.03 = Kiosk-reeksen / Partwork series
IDX.04 = Curiosa
IDX.05 = Ontwikkelingen / Developments
IDX.06 = Collecties van formumleden / Users collections
IDX.07 = Vergelijking / Comparisons
IDX.08 = Vitrines / Cabinets
IDX.09 = Kits, transkits, accessoires
IDX.10 = Verbouwingen / Elaborations
IDX.11 = Modelbouw tips en trucs / Modelling tips and tricks
IDX.12 = Boeken en artikelen / Books and articles
IDX.13 = Overig / Other

Andere manieren om te zoeken / Other ways to search
Op deze pagina kan je met de zoekfunctie van je browser behalve op index-code ook zoeken op modelmerk, type of een ander trefwoord. Je springt daarmee per keer naar de volgende overeenkomende link.

Een andere optie is zoeken met behulp van Google. Daarmee kan je het zoekgebied beperken tot één enkele website. In dit geval doe je dat met “site:alfaclub.nl miniaturen ……”. Op de puntjes zet je extra trefwoorden, bijvoorbeeld ‘Alfetta Minichamps’. Dat levert wel meer zoekresultaten op dan eigenlijk de bedoeling is, want Google zoekt per pagina en niet per posting. De link die Google geeft is die naar (de bovenkant van) de pagina waar de gezochte combinatie van trefwoorden voorkomt, niet direct naar de posting. Desondanks werkt deze manier van zoeken over het algemeen goed.

On this page, apart from searching by index code you can search by manufacturer, model type or any other entry. Every time you jump to the next corresponding link.
Another option is searching with Google. You can restrict the search field to one single website. Enter “site:alfaclub.nl miniaturen ……” replacing the dotted line by your own search argument, e.g. ‘Alfetta Minichamps’. The search result might contain more than what you were looking for, because Google searches pages, not postings. The link provided by Google is that to the (top of the) page where your searched items are, not the exact forum message. In spite of that this way of searching is quite convenient.


Dit topic is bedoeld om:
 • - het laatste nieuws te vermelden (soms zelfs echte primeurs!)
  - bijzondere aankopen te laten zien
  - je verzameling te tonen
  - vragen te stellen met betrekking tot miniatuur Alfa's


Om het topic overzichtelijk te houden vraag ik jullie je aan de volgende richtlijnen te houden:
 • - geen off-topic-onderwerpen, -vragen of –plaatjes
  - beperk je tot Alfa Romeo miniaturen
  - geen loze opmerkingen als 'gaaf ding', etc.
  - geen discussies als een ander afwijkt van de richtlijnen
  - voor Alfa slotracing is er een afzonderlijk topic
  - bedenk dat je bij het linken naar actuele eBay-veilingen en Marktplaats-aanbiedingen mogelijk anderen in het vaarwater zit die hopen op een voordelige aankoop. Dergelijke spots horen bovendien in de rubriek Gespot thuis, niet in Heden, Verleden en Toekomst.
  - niet direct linken naar plaatjes op eBay en Marktplaats, dan vallen er later namelijk gaten in je posting omdat de plaatjes verdwijnen. Je kunt de plaatjes kopiëren naar b.v. http://www.photobucket.com" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.tinypic.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Aanwijzingen hiervoor zie je onderin het venster als je een nieuwe posting plaatst.
  - probeer als het even kan een bron te vermelden als het niet je eigen afbeelding betreftOok een mooie manier om op de hoogte te blijven van al het nieuws is de Alfa Romeo Miniatura mailinglijst van Fer Akkermans. Wil je ook op de lijst om maandelijks een email boordevol modellennieuws te ontvangen, stuur Fer even een email (adres onderaan dit blauwe tekstblok).

Fer Akkermans houdt ook een overzicht bij van de modellen die van Alfa's verschijnen. Aan dit Excel bestand kan je zelf kolommen toevoegen voor bijvoorbeeld datum aankoop, prijs en conditie. Eventueel kan je het daarna importeren in een database.

“ALFA ROMEO MINIATURA”
Een omvangrijke ‘catalogus’ met meer dan 6000 ALFA ROMEO schaalmodellen wordt al sinds 1992 up to date gehouden ! De gegevens zijn overzichtelijk vastgelegd in spreadsheet vorm (Microsoft Excel). Het biedt op een eenvoudige manier de mogelijkheid de gegevens te raadplegen, naar eigen wens af te drukken, te sorteren en aan te blijven vullen met nieuwe modellen of met prijzen en zo op de eigen verzameling het overzicht te houden.

“ALFA ROMEO MINIATURA” toont per bouwjaar vanaf 1910 de verschillende 1:1 typen met daarbij de uitgebrachte modelmerken, ref. nummers, schaal, kleur, materiaal, land van herkomst en bijzonderheden. De volledige model historie is te vinden met bijvoorbeeld: vooroorlogse auto’s, ontwerp/concept prototipo’s, sports- en racecars, Indy/formule 1 en rally wagens, bussen/ vrachtwagens, berlina’s, GT’s en spiders. Tevens wordt naar een bladzijde in het bekende ALFA ROMEO boek van Luigi Fusi (Tutte le vetture dal 1910 (-1977) verwezen voor een beschrijving en foto van het origineel.
Het bestand kost 8 euro, echt een koopje gezien de omvang van het bestand. Bestellen kan bij Fer zelf.
fer.akkermansXziggo.nl (X vervangen door @)Af en toe organiseer ik gezamenlijke bestellingen. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere actiemodellen of modellen uit het buitenland die in Nederland niet verkrijgbaar zijn. Of om bestellingen waarmee we door grotere aantallen de (porto-)kosten kunnen drukken.
Ik zal daarin naar mijn algemene voorwaarden verwijzen en dat zijn onderstaande:
 • - hoewel ik zelf hobbymatig op heel beperkte schaal in modellen handel, zijn deze bestel-acties nadrukkelijk non-commercieel. De prijzen zijn de werkelijke kost- en verzendprijzen. Ik vraag wel een kleine vergoeding voor de moeite en het afdekken van het risico. Afhankelijk van het aankoopbedrag is dit 1 of 2 euro.
  - deelname aan bestellingen staat open voor forumleden die op het moment van publicatie van de bestelactie drie maanden op het forum ingeschreven staan en minsten tien zinvolle postings op hun naam hebben staan.
  - de bestelling moet gezien worden als vriendendienst en gebeurt op basis van goed vertrouwen. Als je besteld hebt, ga je dus ook betalen, geen discussie mogelijk. In sommige gevallen vraag ik vooruitbetaling. Ik behoud mij het recht voor gegadigen uit te sluiten van deelname, zonder opgave van redenen.
  - bestelde artikelen worden in principe overgedragen tijden SCARB- en andere evenementen. Versturen kan ook, tegen de werkelijk kosten.
  - ik ben niet verantwoordelijk voor beschadiging en zoekraken. Mocht een bestelling zoekraken, dan zal ik een reële inspanning doen de kosten vergoed te krijgen, maar de deelnemer aan de bestelling blijft gehouden zijn aandeel in de bestelling te betalen voorzover dat niet vergoed kan worden.Ik wens jullie veel verzamelplezier. :D………………..............................................................I N D E X..........................................................………………

Index bijgewerkt t/m pagina 485.
De index wordt niet meer bijgehouden.


Modelnieuws en oud spul IDX01


Merk onbekend Heb je info? :arrow: Graag een PB!
1:24 Hongkong 1900 CSS
2 x plastic 155 V6 TI
Tipo B in witmetaal
+/- 1:20 155 V6 TI DTM 1995 Alboreto
Bulgaarse Junior Zagato Meer: 2
1:72 Giulia GT, Omo/Ese zeep of wasmiddel?
1:12 916 GTV in Hout door Chris de Koning?


A & G Modelli (Bruneri)
RL 1923, Ravenna, Enzo Ferrari
8c 2300
6c 1750 Carbone
8c 2300 no. 38
8c 2300 MM no. 98


A1
Radio control 147 in 1:35


ABC Brianza (zie ook Autostile)(handbouw)
GT Cup-uitvoering
8c Competizione meer: 2
6c 2500
8C 2900 B cabriolet Touring (1938)
Mille watertankauto
6c 2500 Coloniale
2000 Sportiva
2600 Pininfarina Spider
2600 Pininfarina coupé
6c 2500 Pinin Farina Michelotti Convertible 1947 / 1948 Meer: 2
Marciano met Montreal motor Meer: 2
750 Competizione
6c 1750 gasogeno
500 “Scuderia Ferrari” raceauto transporter, geel Meer: 2
1:18 8c 2900B Spider Mille Miglia 1938, kits No.s 141, 142, 143 en 144 Meer: 2, detailfoto’s
8c/35 Bo’ness Hillclimb (aankondiging) en klaar
6c 2500 Freccia d’Oro Pick-up ‘Assistenza Biciclette Bianchi’ (aankondiging) en klaar en meer detail
1:14 155 GTA Meer: 2. En als kit.
1:10 Giulia TZ
1:12/14 Disco Volante en meer: 2


ACE Models
1:20 kits Alfa 179 Formule 1


A.D.B. A. De Bartolomeis kits
Giulia TZ 12 Ore di Sebring 1964 No.55


AHI
1:87 Giulietta Sprint 1300


Alezan (resin kit)
147 Restyle 2d, 4d
Sportut
Minari Boxer Roadster Meer: 2
OSI Scarabeo 2 Meer: 2
Cuneo en P33 Meer: 2
145 Avventura Meer: 2 (gelimiteerd)
164 'Zender' (gelimiteerd)
Minari rood
164 Pickup Brandweer Balocco
Alfasud Sprint Cabrio Meer: 2, 3
Giocattolo V8 Holden Meer: 2
Navajo
Sprint 1.5 QV, 1986, rood met Zender bodykit, en met targa-top
Michelotti Pura o.b.v. 33
33 1.7i QV
33 type 2 SW


Alfamodel43 (FDS – Francesco di Stasio)
6c2500S Pininfarina 1940
6c 2500 SS ala Spessa 1939
2500 S Cabriolet Pininfarina
1900 CSS 1954 Meer: 2


ALM
Tipo 33/2 Coda Lunga Le Mans 1967
Tipo 33/2 Periscopio
Conrero Spider 1960 Le Mans, Vallelunga en Targa Florio


Alma Models
1:160(!) Giulia wit, polizia, carabinieri, taxi


Andrepa 1:87
2600 Sprint
2600 Spint Zagato


Anguplas/Minicar
1:86 Giulietta Sprint uit Mexico (Concentra)
1:86 Giulietta Sprint rose


Anker (DDR, Piko)
1:20 Junior Zagato
1:12 Alfetta Spider


Antonette 43
155 widebody Meer: 2
155 widebody 2.5 V6
De ‘A&E’/’ANE’ kloon


Artapo
1:87 Alfetta 159 GP Meer: 2


AUTOart
1750GTV 'champagne metallic'
1:18 Alfetta GTV (Neurenberg ‘08 ) Meer: 2 (rood) en in detail
Giulia GT 1300 Junior (rood)
1:18 Montreal (Neurenberg ‘09)
1:18 GTAm? (Neurenberg ’09)
1:18 Alfetta GTV grijs metallic
Ja, ook de 1:18 Alfetta GTV 6 komt!
1:18 Giulietta Spider, ook in wit
1:18 Montreal rood Meer: 2 en oranje en bruin metallic
Aankondiging 1:18 Duetto (Neurenberg ’10)
1:18 Giulia GTAm, No.’s 98 en 154 Meer: 2


Autodrome (wit metaal kits, NL)
Giulia Meer: 2, 3
Giulia GT


Autohobby (submerk Idea3) (handbouw)
6c 3000 C50 MM No. 740
6c 2500 SS Corsa No. 76


Automodelli Brasil
FNM 2000 Lijkwagen
Disco Volante 1952
FNM 2150 Pick-up gepimpt
FNM 2150 Stationcar
Projecten van Automodelli
FNM 2000JK Ambulanza
Giulietta SZ Emerson Fittipaldi (Bang conversie)
FNM 2000 JK Pick-up Hot Rod
FNM 2150 Stationwagon
FNM 2000 JK, Mil Milhas Brasilieras, Landi - Heins Meer: 2
FNM 2000JK No. 81, “Primorosa”
Aankondiging 2300 Rio 1e, 2e en 3e serie, ook sleutelhangers. Meer: eerste foto’s body.


Autoparco (Aldo Serini)
156 (nuova) Polizia, Carabinieri en Guardia di Finanza
156 Crosswagon Guardia di Finanza
155 TS 16v widebody zilvergrijs, en een rode Q4.
159 SW Polizia
2 x 156 Vigili del Fuoco (brandweer)


Autoreplica (handbouw)
8c 2300 Le Mans, blauw
8c 2300 Le Mans No. 8, rood
8c 2300 Castagna


Autostile (submerk ABC Brianza) (handbouw)
6c 2300 Pescara Spyder
RLSS stradale
RLSS ‘Avus’
6c 2300 Pescara Spider


Azul Models
1:87 Giulia GT kitje


Ban Seng kleine serie handbouw
Alfa Centauri
Castagna Vittoria
Centauri zilverblauw
Sbarro Diva 2006 (aankondiging)


Bandai
Ultaman Max Dashalfa vliegende GT meer: 2
Nog een Ultraman Max Dashalfa GT (klein)
kleintje Dashalfa (vliegende Ultraman Max GT)


Barnett, Stephen
8c 2900B, Le Mans No. 18, 1939, Sommer - Biondetti
8c 2300, 1931


Barnini (handbouw)
Giulia 1300 GTZA No. 53 Monza
Giulia GTC, rood
1100 Abarth record


Bauer
1:87 Spider 916 in messing


BBR (handbouw)
Giulietta SZ Coda Tronca en Tonda (Neurenberg '07)
Giulietta SZ Coda Tonda donkergrijs
155 V6 TI
Trio Freccia d’Oro’s
Illegale kopieën
1900 SSZ, rood
Montreal No. 18 Zolder, 1974, “Medley Bourbon”
Giulietta 2010 (Neurenberg ’10) en in het rood en donkerblauw
155 Campionato Italiano Turismo 1993 No.1 AR** serie is fabrieksbouw?


Bburago
8c Competizione (Neurenberg '07) Meer: 2
Nieuwe uitvoeringen 1:43 156
GT
Brera
1:24 Giulietta (116) variaties
1:24 33 type 1 Meer: 2, 3

1:32 duodoos 8c Competizione en Brera
1:24 75 ‘Metal Kit’ ‘Australian’
1:24 75 promotiemodel ‘Malizia Uomo’, wit
1:24 75 ‘Auto Cortesia – Autostrada Milano Serravalle’, groen en een hele dure…
4 x 1:43 33 en nog vier


Bears from the Past
1:40 P2 in hout


Beebop
Giulietta SVZ Mille Miglia
Giulietta SVZ Stradale
Giulietta SVZ Monza 1956 Meer: 2
Giulietta SVZ 1958
Alfetta GT Tour de Corse 1975
6c 3000 CM Le Mans 1953
Giulietta SZ Coda Tronca Salon Turijn 1961
Giulietta SZ Coda Tronca Le Mans 1962 no. 39 & 40
2000 Spider Touring 1958 (open, softtop en hardtop)
Sei Balocco Vigili del Fuoco (brandweer pick-up)
Alfetta 2.0 QO Meer: 2
Alfetta 1.8 1983
6c 1750 gasogeno Meer: 2
Canguro Meer: 2
Alfetta 1.8 restyle Polizia
2000 Spider Touring 1958 wit en zwart Meer: 2
Giulietta SVZ Targa Florio 1958 Abate / Balzarini
Alfetta Gr. 2, Tour de Corse 1974, no. 19 en 22
Alfetta GTV Gr. 2, Rally Quattro Regioni 1975, no. 6, Pittoni
Alfetta GTV Gr. 2, Rally Qiuattro Regioni 1975, no. 8, Masetto
Alfetta GTV Gr.2, Rally d’Elba, 1975, no. 6, Ballestrieri
Giulietta Pick-up Vigili del Fuoco Balocco
Tipo 33/4 (Tasman), rood en nr33 (perspresentatie)


Bermat
Giulia 1:24 resin kit, Meer: 2
Lupetta 6c 2500 replicaatje
Giulia Promiscua Meer: 2
1:24 Transkit Spider type III


Best
33.3 Spider Targa Florio (1968)
33/2 Coda Lunga Le Mans (1968)
TZ Tour de Corse 1963 Maseo - Maurin
TZ2 1967 Nürburgring Troesch-Pilette
Raadselachtige zwart-oranje TZ2 Meer: 2
33/2 Nürburgring 1969 Slotemaker / Pilette
Tipo 33.2 Coupé, No. 37, Le Mans 1968, Slotemaker - Pilette
TZ Targa Florio 1970 No 152, Giugno - Sutera
Tipo 33.2 Spider No.180 Targa Florio 1968 Gosselin - Trosch
TZ2 Surfers Paradise 1966 No.9 Bartlett - Chivas geel! Meer: 2
Tipo 33.2 Luanda Angola 1972 No.5 Antonio Peixinho Meer: 2, 3
Tipo 33.2, Nürburgring 1968, Giunti/Galli, no. 16
Giulia TZ, Targa Florio, 1964, Nicodemi/Lessona, no. 62


Bialbero Sets en verbouwingen
40 jaar Duetto/Spider
l'Alfa nel Cuore
Alfa in Corsa, che tempi!
Piazza Nicola Romeo
Collezione Autodelta
40 jaar Giulia
Parcheggio privato
Produzione Giulietta Sprint
8 cilindri
Nuccio Bertone e le Montreal
10 anni di emozioni (3 sets)
Come nascera la “1900”
100 Anni di Stile e Innovazione
Coupé Alfa 30 anni di Sprint
1:18 Bialbero Club 10 anni di emozioni
1:18 Giulietta Sprint Alfa Cento


Bizarre
BAT 7 (1954)
BAT 9 (1955)
Disco Volante Coupé (1952)
Disco Volante Spider (1952)
BAT 5 (1953)
Speciaal beursmodel Combi van BAT 9 en Disco Volante (Neurenberg '07) Meer: 2, 3
Groene BAT 5?
BAT 7 & 9 in het rood Meer: 2, 3, 4, 5, 6


Bonini
156 en 156SW Restyling
166 Restyling


Bosica, Vincenzo
Meesterwerkjes
6c 1750 plus wat achtergrond info


BrasilFlex
1:87 1750GTV of Alfetta


Brekina (1:87)
Giulia Guardia di Finanza
Giulia 1300/1600 rood (nieuwe editie)
Giulia azzurro
Giulia ‘Retro Classics’ (gelimiteerde uitgave)


Bronco (1:87)
8c 2900B 1938 - 2004 replica
8c 2900 Sperimentale
6c 2500 Berlina
6c 2500SS 1948 Meer: 2
6c 2500 SS 1940, 6c 2500 S 1948, 8c 2900 Touring Spider 1938, 8c 2900B Spider 1937, 8c 2900B ‘Perez de Ville’


Brosol (Argentijnse Solido’s)
Giulietta Spider
2600 Sprint geel


Brumm
6c 1750 verbeterd, diverse, incl. Mussolini.
8c 2300 verbeterd, diverse.
6c 1750 Edizione Limitata Coppa Milano - San Remo 100 Anni Meer: 2
1900 Polizia verbeterd, DeAgostini-geschenk. Meer: 2
1900 + Fiat herdenkingsset ‘Ludovico Scarfiotti’
1900 ‘FTIA’ + Zwitserse posterijen, gelegenheidsset
8c 2900 Spider ‘Pontedecimo – Giovi’
Tipo 159 ‘Alfetta’, GP België 1951, Fangio
1900 verbeterd, donkerblauw, donkerrood, zilvergrijs
Brumm-forum: stemmen voor de Arna
6c 1750 GS 1930, wit, ‘Coppa Milano San Remo 2009’. ‘Impatto Zero’ gelegenheidsmodel


BS Design 1:87 kits (ook: Roadrunner)
Spider type 1, 2 en 4, 156SW, 916 GTV en Spider
155 DTM Meer: 2


C-scale (handbouw, wit metaal)
Tipo 177 Formule 1 prototype
Tipo 177 Formule 1 No. 35 Giacomelli
Tipo 316 No. 30 GP België (dolphin nose)


Cadum
1900 Super Sprint


Cararama Ook: Hongwell of Motorama
Nieuwe kleuren 147 4d, 156SW en 166 meer: 2
156 SW Polizia, Polizia Municipale, Carabinieri
147 4-deurs rood meer: 2 en in blauw en zilver
166 zwart meer: 2
1:72 156SW Polizia Municipale
1:24 156 grijsmetallic
1:24 156 Carabinieri en Polizia
1:72 156SW Belgische Politie
1:24 Brera 2005 Meer: 2, 3
147 Cup 5d
1:24 156 'Zwitserland'
Brera div. kleuren
156SW en 166 nieuwe kleuren
8c Competizione 1:24 en 1:18 Meer: 2
1:24 Brera Spider
1:72 156 SW Polizia en Carabinieri
1:24 156 Policia Spaanse politie
1:24 156 Taxi
156 SW Taxi
1:24 Mito rood en zwart (Motorama)
8c Competizione citroengeel (Motorama)
Mito, rood
1:24 156 Croce Rossa Italiana
MiTo blauw en rood metallic (Motorama)


Carpin
155 TI Zagato
Spider type IV groen
Giulia GTA Group 5 Silhouette wit/rood
Abarth Alfa 1000 GT Bertone 1958


CB Modelli
Romeo, lichtblauw, “Cinzano”


Century
2000 GTV


CES Models (Christie Schutte)
Matta


Ciemme
zie MG Models


CIJ nostalische jongensdroom
P2, dan weer een witte, een grijze en weer een witte


Co.met Milano 1:87
Kleintjes uit Italië meer: 2
75 Evoluzione
in voorbereiding: 116 Giulietta
105 Spider NL Politie-conversie


Competition43 (ook: Scala43)
Giulia GTAJ Scuderia Mernao Corse No.242 Hans Jörg Brunner


Conquest
Berlina 2000, rood en blauw Meer: 2


Corgi Toys
1:55(?) Electro Rocket Montreal


Crio
'Blaasmal' Giulietta Spider Meer: 2


Cunar Model
1:72 Matta


Dalia (oude Solido mallen)
2600 Sprint lila


Design Studio zie SMTS


Dickie
147 GTA ("Razers"-serie 1:87)
156 “Razers”


Delta Models Leonardo Mainardi
Ontwikkeling Spider 'Bonnie' recordwagen Meer: 2, 3, artikel
Alfasud Politie (test) Meer: 2
GT Police Australië Sydney
155 Gendarmeria San Marino, 156 en 166 Polizia Locale en 156 Croce Rossa Italiana


Dinky Toys
Carabo, OSI Scarabeo, 159 GP en 33.3 Coda Lunga Speelgoed Museum The Gallery Brummen
Giulia, vraag over kleuren
1900 Coupé, rood


Don Carmelo Juguetas
Tipo 308 C, 1938, “Cerveza Quilmes”
Giulietta Sprint en TZ


Dragon Toys
1:64 155 V6 TI sleutelhanger Meer: 2
1:64 155 V6 TI electronic launcher


DSA Automodelli (handbouw)
6c 2500 Corsa No. 79


Eco Design (handbouw)
8c 2300 Monza No. 2 wit


Edil Toys
Giulia grijs
Giulia Sprint GT, blauw
Giulia Polizia


Edison Giocattoli
Giulietta Sprint
Giulietta Spider (lichtblauw)
Montreal (oranje)
Alfetta 1.8 Carabinieri
Giulietta 116 lichtblauw (Neurenberg '07)
Alfetta GTV 2000 rood (Neurenberg '07)
Alfasud TI donkerblauw (Neurenberg '07)
2600 Sprint Polizia wit (Neurenberg '07)
Giulia GTC wit (Neurenberg '07)
Nieuwe kleuren leverbaar, o.a. Montreal in rood
Giulietta Polizia
159 Polizia
2600 Sprint Polizia
Alfetta 1.8 Azzurro
147 GTA wit
156 GTA brons metallic wit
Spider 1300 rood


Eidai Grip
Brabham Alfa BT45B 1977


Elite
Giulia Ti Super
Giulia 1300 Ti Polizia
Giulia 1300 en 1300 TI Nieuwe kleuren


Esci
Spider met Snoopy (Peanuts)


Exoto
1:43 Alfa Romeo 500 Racetransporter
Race transporter + Minichamps tipo 159 of 6c 1750 giftset
1:18 Tipo 159 ‘Alfetta’ + CNC gefreesde mock-up. Meer: 2. Hij is af!


Faller AMS
Giulia 1300 GTA


Fanplas Juguetes
1:18 Giulietta Sprint
Giulia TZ Meer: 2


FB model (Franco Borin, kits)
Tipo 412 MM Vignale No. 427
6c 3000 CM Zagato Spider No. 6
Disco Volante ‘Fianchi stretti’ No. 135


FDS (Franco di Stasio, handbouw)
Bimotore No. 6 en verbeterde versie.
Tipo 159 ‘Alfetta’ No. 22, Fangio
Tipo 12C/36 No. 8 Coppa Vanderbilt
Tipo 33/3 TT No. 18 Le Mans “Alitalia”
Brabham-Alfa BT46B No. 1 Fan car Grand Prix Zweden Anderstorp, Lauda, “Parmalat”
Tipo 178 Formule 1 No. 35, Bruno Giacomelli, “Scaini”
Tipo 179 Formule 1 No. 22, Patrick Depailler, “Marlboro”
Tipo 179C Formule 1 No. 23, Bruno Giacomelli, “Marlboro”
Tipo 183T Formule 1 No. 22, Andrea de Cesaris, “Marlboro / Nordica”
Tipo 184T Formule 1 No. 22, Ricardo Patrese, “Benetton”
Tipo 33 SC 12 Corta No. 1, Merzario – Jabouille, “Fernet Tonic”


FE
1:32 OSI Scarabeo


Fisher Models resin kits
1:24 BAT 5


FP Model
Alfasud Polizia Squadra Volante o.b.v. Gamma kit


Firenze (kits van Barnini)
Giulia GTAm


Florence Models
Romeo 2 Croce Rossa Italiana, met figuren, o.b.v. OFF43


FP Model verbouwingen
Alfasud Polizia


Franco
March Alfa 711 No. 17 “STP”


Francorchamps Mini Models (Marc Dantinne)
156 BTCS Heurckmans 2005/2006 uniek exemplaar


Franklin Mint
1:24 2900B Cabriolet, zwart


Free Wheeling
OSI Scarabeo Service Set


Future Models
6c 2300B Pescara Castagna (bewerkt) en hoe hij was.
6c 3000CM Spider


Fuxia kits
6c 2500 T aangepaste kit


Galgo
1:64 33 TT 12 "Beta" & "Pennzoil"


Games collection
Tipo 33TT12 1:50 en 1:81


Gamma incl. Simple Gamma, Pinko
Simple Gamma 1900 Conrero Supersonica Mille Miglia 1953
Simple Gamma 6C3500 Pininfarina Superflow 2 1956
Simple Gamma BAT 9b 1957
Giulia Cabriolet (1963)
164 Meer: tegenvallend
8c 2300 Le Mans 1932 en 1933 (Pinko) Meer: 2
Giulia 1600 Sport Pininfarina
Pinko Giulietta SVZ Di Priolo
Pinko Giulietta SVZ Lauga Hébert
Pinko 6c 2300 Figoni Le mans 1934
Simple Gamma 6C3500 Pininfarina Superflow wit/blauw
1900 Supersonica Abarth Ghia donkerrood Meer: 2
Giulia Bertone Cabriolet, rood en wit
Berlina 2000 Polizia
6c 2500 ‘Villa d’Este’ limousine zwart en blauw


Gasoline
916 GTV Speedster Meer: 2


GEM Fleetline
1:160 F1 179 (1981)


Gila
800 Zwaar transport truck, met spoorwagon op lorry
500 Viberti Esso Tankauto
800 Race transporter
Matta Ambulanza
AR140A en AR140AF SIAI Marchetti bussen en trolleybussen
450L Bisarca (= autotransporter)
450 Autobotte tankauto
500 Vigili del Fuoco autoscala (ladderwagen) Meer: 2
430 trekker met “Esso” tank-oplegger
500 met open laadbak


Giocher
Giulia vierpersoons cabrio Arese/Balocco directie auto


Giodi (Kindersurprise/Überasschungseier) Niet zeker is of alle ‘eier-automodelletjes aan Giodi kunnen worden toegeschreven
179c F1
De druppel van Ricotti en Castagna (open en gesloten)
8c 2900 Spider blauw en rood
6c 1750 GS Zagato
Diverse meer: 2, 3, 4, 5Giorno
1:87 Alfa 2300 Rio


Gisima
1:55 33 ‘con lanzador’ Meer: filmpje:!:


Glamour (Tron)
2600 SZ


Grand Prix Models
P2 No. 30 winnaar Targa Florio 1930 met rechte radiator en ‘staartwiel’


Grisoni
1:48 Alfetta & Alfasud Meer: 2


Group 2
Alfetta GTV 2000 24 h Spa 1976 Meer: 2, 3


Guisval
Alfetta GT met paardentrailer


Gulp
2000 Sportiva zilvergrijs, rood Meer: 2, 3, 4
Giulietta SS Pininfarina Prototipo coupé, spider
2600 Pick-up Vigili del Fuoco Autodromo di Monza Meer: 2
Giulietta Spider Tour de Corse 1959 Trautmann / Bassano
2000 Sportiva ‘Prova’
2600 Sprint ‘Team CEA Servizio Corse’ *)
Alfetta Ambulanza Carrozzeria Grazia Bologna *)
Giulietta 1300 Sprint Veloce, 1958, aerodinamica Aristide Molteni *)
Alfetta 1800 Pick-up, Vigili del Fuoco Balocco, 1983 *)
Giulietta 1300 Sprint/Spider prototipo Bertone, 1954 *)
*) = betere foto’s
Mille ‘bisarca’, autotransporter


Herpa
1:87 Alfasud rood en groen Meer: 2
1:87 Alfasud donkerblauw en wit
1:87 Alfasud oranje en zwart
Een trailer vol 155 V6 TI’s
155 V6 TI kitjes


Hi-Fi
Tipo 182 Formule 1 No. 22 Andrea de Cesaris, “Marlboro”
Osella-Alfa FA1-F Formule 1, No. 24, “Kelémata”


High Speed (zie ook Schuco)
156 GTA ETCC Larini
1:64 156 GTA rood
1:64 916 Spider rood
147 GTA rood
Groene Spider Zunft Kölsch promo


Hiro (Model Factory Hiro / Studio 27)
Tipo 33 Stradale, Coda Lunga en Periscopio 1:24 resin kits, Meer: 2
TZ 2 en meer info
Tipo 33/3 1971 Targa Florio en Sebring
Tipo 33 ‘coda corta’ 1970 Monza enTarga Florio
Tipo 33 ‘coda lunga’ 1970 Le Mans


Homburg
Disco Volante Coupé


Hostaro
Giulia Promiscua


Hotwheels
1:64 B.A.T. 9 (1957)
33 race/rally, blauw-wit Meer: 2


HPI Racing
155 V6 TI (Neurenberg ‘08 ) Meer: 2
155 V6 TI no.8 Larini plus preview ITC variant
155 V6 TI carbon look Mitazawa special Meer: 2
155 V6 TI plain red Kidbox special
Meer nieuws: T8, duo set en ‘plain white’
155 V6 TI “Jägermeister”, Bartels, no. 27”
Vooruitblik nog meer 155 V6TI
155 V6 TI “Bosch” (Hattori)
155 V6 TI ITC rood “Romu”
voorlopig overzichtje 155’s Meer: 2
preview 155 BTCC Meer: 2
155TS JTCC 1994-1995, D2, No. 55, Giambattista Busi
155 TS No. 155 Tarquini – Simoni en No. 155 CET Tarquini - Italia
155 TS rood en zwart
155 TS Superturismo “Pagine Gialle” Vidali en Tamburini Meer: 2
155TS ‘metal polish’ “HPI 155 - Model Car of the Year 2008”
155 BTCC zilvergrijs “HPI-Racing”
155 V6 TI two seater en ‘carbon parts’
RC kap MiTo (Neurenberg ’10)


ICIS Fergam
2000 Berlina 1958
Giulietta Berlina


Idea3 (zie ook Autohobby)
6c 2500 Berlinetta 1939
6c 2500 Freccia d’Oro découvrable
8c 2900B ‘tetto aperto’, lichtblauw
6c 2500 S Berlina Touring, groen
6c 2500 SS Coupé Touring, rood


Imperial Toy Co.
1:32 8c 2300 Spider


INGAP ( I.N.G.A.P. )
1:18 Dauphine


Italian Kits
6c 2500 Coloniale 1942 1:72


IV Model
Fiat 615N "Alfa Romeo"
1900 SSZ 'Axel Marx'
SVZ Stradale en Corsa
Giulietta SVZ Ada Pace
Giulietta SVZ de Leonibus
1900 SSZ Mille Miglia 1955 Ribaldi/Camponi
Giulietta SVZ, alle drie uit de Targa Florio: 1960, Taormina/Saica; 1958, Toselli/Filippa; 1958 Pace/Peroglio
Romeo 2 ‘servizio corse’, service auto Maserati team


Ixo
Giulia TZ
8c 2900B rood
Giulietta Berlina 1956
GTV6 Rally (Neurenberg '07)
8c 2300 Le Mans 1933 no 11 witte motorkap? Meer: 2
Alfetta GTV6 stradale


Jade
Heron-Alfa Special GP


JAL 43 Auto Models kits
overzicht 155 racers in Campeonato de España de (Super)Túrismo D2


JMK Jens Müller Kits
1:87 SZ
1:87 Giulietta SS


Joal
Canguro goudkleurig en geel


Jofer (Brazilië)
Alfa Rio 2300 blaasmal-model plm. 1:20


John Day (wit metal, kits)
P2 No. 10 Grand Prix Frankrijk, 1924
RL No. 13 Targa Florio 1923
Tipo 8c/35


Joker
Vieux Tacots 40-60 HP Corsa 1913 (= 24 HP 1911?)


Jolly Models
750 Competizione
70 Competizione wit
6c 2500 ‘Bucci’
6c 3000 CM
8c 2900 Balena / Whale / Walvis
1900 Bertone Spider
1900 Conrero Spider
6c 3000 Spider
8c 2900B Sperimentale ‘Perez’
1900 Spider Zagato Conrero 1957
1900 SS Barchetta 1954 Meer: een ‘nepper’
1900 C52 Sport Spider 1953
1900 CSS Touring 1956
Gerucht Jollyini: 1:87 modellen
1150 Conrero Sport Spider 1960


KDN
2000 Berlina


Kit Car 43
Sprint ‘Trofeo Sprint Europa 1985’ No. 35 Villamil en No. 36 Perez o.b.v. Fabbri. Meer info.


Klaxon (Gamma Models)
6c 2300B Worblaufen
1900 CSS Supergioiello Ghia
6c 2500 T ‘Farouk’
6c 2300 ‘Pescara’ azzurro Speciale uitgave Racing Models GB
6c 2500SS Coppa Toscana 1952 no. 1205
6c 2500SS Mille Miglia 1952 no. 601
6c 2500 Aerlux, Berlinetta en Cabriolet
6c 2500 Pinin Farina (Lopresto) en in zilvergrijs
6c 2500 SS Touring Cabriolet en Coupé, 1939
Spider recordwagen “Bonnie” 2001 i.s.m. Delta Models
6c 2500 Boneschi 1947 berlina in goud-, rood- en blauwmetallic, en cabrio in zwart en wit.
6c 2500 S Pinin Farina 1950


Koypaizto
1:25 Alfetta GT Police


Kyosho
1:64 Alfa Collection Meer: 2, 3
Vitrines voor de 1:64 collectie
1:100 weggevertjes bij Japanse ijskoffie of ijsthee Meer: 2
Vitrines voor de 1:100 collectie
Radio control ‘Mini-Z’ Brera
1:64 Alfa Collection, tweede serie (2008) (RZ, Giulietta Sprint, TZ2, 33 Stradale, 159SW, Brera, Brera Spider, 147GTA, 156GTA, 155V6TI DTM ’94) Meer: in detail
1:100, 2e serie: 155, Giulietta Sprint, TZ2, 75, 156SW, 159, GT Meer: 2, in detail


LA
Plastic 1:32 Sudjes in zes verschillende kleuren


Lanard
1:25 916 Spider met vliegwielmotor


Litteltois (Hema)
Alfa 6 (Norev)


LookSmart
1900 Cabriolet
2000 Cabriolet
1900 Coupé (1954)
2600 Sprint Squadra Mobile
BAT 5, 7, 9 Meer: 2
8c Competizione Meer: 2
8c Competizione ‘Carbon’ voor Autobarn
8c Spider wit (Salon Genève 2008)
8c Spider lichtblauw metallic
TZ3 Meer: 2, 3


LP Creations extreem fijne handbouw
8c 2300 Le Mans 1933


M4 Models
Brera in drie kleuren Meer: 2
M4 op de Spielwarenmesse '07 van Neurenberg
156 WTCC 2006 Farfus
156 WTCC 2006 Morbidelli (Neurenberg '07)
33 TT 12 diverse uitvoeringen (Neurenberg '07)
156 WTCC 'Stradale' (Neurenberg '07)
2600 Sprint Rood, wit en Polizia (Neurenberg '07)
Tipo 33.3 Prototipo en Periscopio (Neurenberg '07)
156 WTCC 2006 en Tipo 33.3 leverbaar
Giulietta SS
33 Stradale
8c Competizione
159 zwart
156 WTCC 2007 Thompson
156 WTCC 2007 Tielemans
159 zilver en rood, gelimiteerd
Tipo 33.3 diverse uitvoeringen
2000GTV ???
159 Superbike SBK Safety Car
159 Polizia
159 Carabinieri
Tipo 33.2 Periscopio Prova
Tipo 33.2 Periscopio Targa Florio no. 170 1967
159 Guardia di Finanza
159 diesel Bathurst rechtsgestuurd
1750 Berlina wit
1750 Berlina Coppa delle Alpi 1968 no. 60 groen
2000 GTAm ‘Mazzuoli’ speciale uitgave
Neurenberg 2008 nieuws Meer: 2
Giulietta SS wit ‘Spielwarenmesse’ (Neurenberg ’08 special)
1750 Berlina 24 uur Spa 1968 no 16
1750 Berlina Tour de France Auto 1968 no 35
33 Stradale no 232 San Giustino
33 Periscopio Targa Florio 1967 no 190
33.3 Spider Le Mans 1970 test Zeccoli / Galli
33.3 Spider Le Mans 1970 no. 35 Stommelen / Gunti
33.3 Spider Le Mans 1970 no. 38 Zeccoli / Facetti
1750/2000 GTAm ‘Prova’
2000 GTAm 4 Ore di Monza 1971 Hezemans
33.3 Spider Le Mans 1970 no. 36 Courage / De Adamich
33.3 Spider Le Mans 1970 no. 37 Hezemans / Gregory
Alfetta GTV 1976 ‘Prova’
Alfetta GTV Turbodelta 1980 ‘presentazione’
2000 GTAm 1972 4 ore di Monza, De Adamich / Venturi
Alfetta GTV Rally dell’Elba 1979
Alfetta GTV Turbodelta 24 uur van Ieper 1980
Giulia 1600 GTA 1965
Giulia 1600 GTA Brno 1969
Giulia GTAm Zandvoort 1970 Rob Slotemaker
8c Competizione rood en zwart, met nieuwe wielen
Tipo 33.3 Targa Florio 1971 no. 6 Kinnunen/Stommelen
Giulietta SS Targa Florio 1961 no. 20 Bosco/Bevilaqua
Romeo 2 rood
Romeo 2 “Marmitta Abarth”
Romeo 2 “Assistenza Clienti Alfa Romeo”
Giulietta SS Targa Florio no. 42 Lisitano/Patti
Berlina 2000 blauw (Polizia), zilver en wit Meer: 2, 3, 4, opmerkelijk
Berlina 2000 Rally Monte Carlo 1972, no. 147 Meer: 2, 3
Aankondigingen eind 2008, begin 2009 Meer: 2, 3
Alfasud Trofeo presentazione (M4?)
GT JTDM rood en zwart, Meer: 2
Giulia 1600 GTA, 4 hours Sebring 1966, Rindt, no. 36
Giulia 1600 GTA, Vallelunga 1967, Giunti, no. 80
GT Australian Police
Vreemde gele 2600 Sprint en zilvergrijze Alfetta GT uit China
Romeo 2 “Gelati Alemagna”
1900 Polizia
1900 Super Meer: 2
1900 Taxi Milano
Aankondiging 8c Spider
Romeo 2 Carabinieri
Romeo 2 Assistenza Clienti Sportivi
1900 Super bicolore
1900 Rally Monte Carlo 1953 (Lanza di Trabia – Bonini)
Montreal ‘presentazione’, rood
Montreal no. 34 Gleich – Weizinger, 6 St. Nürburgring, 1973
Giulietta SS, Trapani – Donato, Targa Florio, 1961
156 GTA ‘Autodelta’, 75 Evoluzione No. 6 ‘Douwe Heida’, 75 Evoluzione ‘presentazione’, 75 Evoluzione No. 310 ‘Bob van der Sluis’, 75 Evoluzione No. 1 ‘Totip’, 8c Spider wit en rood, Tipo 33TT3 rood, div. Montreals, Brera ‘safety car’ en rood metallic (Neurenberg ’09)
Montreal No. 25, oranje, Watkins Glen, 1973
8c Spider, wit, Salon Genève 2008
Tipo 33.3 SC, Coppa Florio, 1976, Merzario - Casoni
Montreal No. 18, Zolder, 1974, ‘Medley Bourbon’
8c Spider, rood metallic
Tipo 33TT3 No. 2, 1000 km. Argentina, 1972, Facetti
8c Spider lichtblauw metallic beperkte oplage, 999 stuks. Hoezo beperkt?
Montreal No. 25, 6 hours Watkins Glen, 1974, Everett - Nichter
Tipo 33.2 Periscopio, No. 200, Targa Florio 1967, Geki - Todaro
2600 Sprint, No. 167, Monza 1963, Elio Zagato
156 GTA AM 3.7 Autodelta UK, rood en zwart
75 Evoluziones gespot op eBay
Tipo 33.3 No. 148 Trento Bondone heuvelklim, Riccardone
75 Evoluzione No. 2 Giro d’Italia 1988, Nannini - Loubet
Brera 3.2 JTC “Safety Car”
Tipo 33TT3 prova Autodelta 1972
75 Evoluzione No. 1 Rally di Monza 1990, “Totip”, Cerrato - Cerri
Tipo 33 TT3 Le Mans 1972 No 17 Elford – Marko en No 18 Vaccarella – De Adamich
75 Evoluzione Giro d’Italia 1988 Patrese – Biasion – Saviero, Alfa Challenge No 310 Bob van der Sluis en No 6 Douwe Heida, Monza 1989 Giudici – Martino, Prova
Brera Rosso Competizione
Tipo 33.3 Targa Florio 1971 No.5 Vaccarella - Hezemans
Tipo 33 TT 3 Le Mans 1972 No.19 Stommelen - Galli
Tipo 33 TT 3 Le Mans 1973 No.60 Scuderia Brescia Corse, Facetti - Zeccoli
Giulia 1600 GTA No.37 Facetti, Brno
Tipo 33.3 No.2 Vaccarella, Buenos Aires
1900 Mille Miglia 1954 No.329 Conaggia Medici - Grassi
Tipo 33.3 Daytona 1970 No.9 Hezemans – Vaccarella – De Adamich – Galli
Alfetta 2000 GTV, Transafrica Rally 1980, No.150 Spigno – Fiaccadori
Gelegenheids set ‘8c Evoluzione’ met 8c Spider Rosso Competizione en Rio Tipo B en met 33 Stradale erbij
Giulia 1600 GTA Targa Florio No.101 Kris – Montecatini
Alfetta 2000 GTV, Campionato Europeo Rally, No.4, Verini – Mannini
156 GTA3.7 Autodelta UK beursmodel Neurenberg ‘10
Tipo 33.3, Brands Hatch 1971, Pescarolo/De Adamich
Giulia 1600 GTA, Nürburgring 1969, De Adamich/Galli
Giulia GTAm, Spa 1973, Dini/Donà
Giulietta SS, Trento-Bondone, 1961, no. 208, Biscaldi
Tipo 33.2 'Periscopio', Targa Florio, 1967, no. 192, Giunti/Galli
Giulia GTA 1600, Targa Florio, 1965, Federico/Capral, no. 166
Giulia GTA 1600, Zolder, 1967, D. Dezy, no. 46
1900 TI, Carrera Panamericana/Messicana, 1954, A. Velazquez, no. 252
1900 TI bicolore, bianco/celeste
Giulia 1600 GTA, Monza, 1966, Baghetti/Slotemaker, no. 76
Tipo 33 Stradale, Coppa Carotti, 1968, P. Laureati, no. 542


Mad Yero
Tipo 33TT12 N’ring en TF 1973 en Dijon 1975


Maisto
1:18 916 Spider geel


Majorette
1:55 Giulietta met aanhanger en zweefvliegtuig
1:55 Giulietta met caravan
1:55 Giulietta met trailer en kajuitbootje
1:55 75 Vigili del Fuoco Meer: 2
1:55 75 ‘1910 -1990’ (treavalon)


Malibu International (is Schuco/Hongwell)
147 GTA met Eriba Puck Caravan
916 Spider met Eriba Puck
Zwart 105 Spidertje met Eriba Puck


Mamone
1:18 Giulietta 1958 Polizia Squadra Volante
1:18 Giulietta Berlina 1958 celeste


Marchesini
Zeldzame blikken Alfa Romeo bus


Märklin
Tipo 33 periscopio (ex Mercury)


Marsh Models
Tipo 33 Canam-series "Zipper" Meer: 2


Matchbox
1:64 SZ "West Coast Eagles" blauw
1:64 SZ gifgroen
1:64 Giulia 1300 GTA MCCH 2007 'dinner car'
1:64 Giulia 1300 GTA rood
1:64 Giulia 1300 GTA wit
1:64 Giulia 1300 GTA eigenhandig gedecoreerd
1:64 Giulia 1300 GTA groen
Carabo oranje en grijs
Carabo paars metallic, afwijkingen
1:64 Giulia 1300 GTA met retro doosje
1:64 Carabo in Japans doosje


Matsuwa
Alfetta Carabinieri


MCM (TSSK Postal)
P1, GP Italë 1923, No. 6, Alberto Ascari Meer: 2


Mebetoys (Mattel)
Giulia TI blauw
Alfasud Sprint
Mebetoys’ nadagen (Duetto en Alfetta)
Peperdure donkerblauwe Giulia Carabinieri
2600 Berlina
Een leuke site met overzicht
33/3 No.2 serie ‘Gran Toros’ Meer: 2


Maxicar
GT


Mercury
1:87 6c2500 Pininfarina Coupé zeer oud
Alfetta GT met aanhanger en rubberboot Meer: 2
Alfetta GT met bagage aanhanger en boot op dak
Alfetta GT met luchtbedje en groene caravan
Giulia TI
Canguro en met diorama, No. 66, “Jolly Club”
1:55 Giulietta 116 zilvergrijs
Tipo 159 “Alfetta” Grand Prix
’Grootverpakking’ 33 Pininfarina, rood en één in het groen
Carabo in Japans doosje
Giulia TI Rally No. 8, lichtblauw, “Jolly Club”
Oude foto’s van de Mercury productielijn


Meri Kits
March-Alfa 89CE Indy No. 21


MG Models (Ciemme)
Tipo 33/3 Le Mans (1970)
Alfetta GP tipo 159 (1:12!)
Tipo 33 TT 3 Brescia Corse Le Mans 1973 Meer: 2
Tipo 33TT3 Targa Florio 1972 no. 1, 2, 4 en 5
Tipo 33TT3 12 hours Sebring 1972, Nos. 31, 32, 33, 34 (set)
1:14 TZ2, vier kleuren Meer: 2
Set met alle vier de Tipo’s 33/3, Le Mans 1970, no’s. 35 t/m 38


Miber 1:87
164 ‘doctor - Autodromo Nazionale Monza’


MicroMachines (Galoob/Hasbro)
Carabinieri-set en 156 Carabinieri
75 Polizia
75/Milano rood
Overzichtje Micro-Alfaatjes


Mikansue
Giulietta Sprint
Overzichtje
Giulia GTAm
Tipo 512


Milestone Miniatures
Disco Volante Spider


Mini Miniera
testmodel 1:18 Giulietta Sprint (Neurenberg ’09)
1:zeer-groot Canguro (Neurenberg ’09) showmodel?
1:18 Giulietta Sprint, wit, blauw, Rally Monte Carlo 1962 equipe Borgerhoff – Mulder (Neurenberg ’10) Meer: 2


Mini Véhicules
AR6 Bestelbus en Nog één en alweer één


Minicar
Giulia TZ Spider prototipo


Minichamps
Alfasud TI rood en blauw
Alfasud TI zilver
75 3.0 V6
156 Sportwagon blauwmetallic
Alfetta 1.8 Polizia
GT "Beru"
147 zwart
156 Crosswagon verde oliva
Alfetta GP Tipo 159
Alfasud TI zilver
Giulia Giallo Ocra 1:43
147 Restyle beige metallic meer: 2
P2 Grand Prix 1924
6c 1750 (1940) meer: 2
GTV Restyling rood
Giulia GTA
Alfetta 1.8 Polizia
147 Restyle beige metallic meer: 2
8c 2900B Lungo (Museo Storico)
Aankondigingen voor 2006
Brera (2005) rood
1:18 Giulia Carabinieri 2e versie
159, zilver, Meer: 2
TZ2
Montreal (oranje) Meer: 2
156 Crosswagon (groen metallic)
156 Polizei zonder lichtbak... en met lichtbak
Duetto
155 Q4 en TS "Omoshiro" (limited edition)
156 STW 1999 "street" Kyosho Fair 2006 (limited edition)
Alfetta 1.8 1972 rood
Alfasud TI 1974 groen
GT 2003 donkerblauw
2600 Spider zwart Meer: 2
Brera (2005) zilvermetallic
Giulia 1300 GTA 1:18 (Neurenberg '07) Meer: 2
Overzicht noviteiten 2007 Meer: 2
75 3.0 V6 America rood (Neurenberg '07) Meer: 2 , 3
916 Spider Blu (Neurenberg '07) Meer: 2, 3
Giulia groen 1:18 (Neurenberg '07)
Spider Rijkspolitie 1:18 (Neurenberg '07) Meer: 2
Montreal groen (Neurenberg '07) Meer: 2
159 GP Bremgarten 1951 (Neurenberg '07) Meer: 2
2600 Spider zilver metallic (Neurenberg '07) Meer: 2, 3
Brera Spider zilvergrijs plus rood dealer-editie
Giulia 1300 GTA
Nuova 147 rood
159 Race Control Istanbul
8c Competizione IAA 2003
147 Restyle rood
Giulia 1300 GTA wit
1:18 Giulia 1300 groen
Freccia d'Oro Model Hobby Expo special (donkerrood)
164 Super blauw metallic Meer: 2, 3
33 TT 12 Pescarolo / Bell 1000 km Spa 1975
1:18 1300 GTA “Jägermeister”, R. Maschke, DRM 1972 Meer: 2, 3
159 SW zwart
Aankondigingen voor 2008
1:18 Giulia 1300 GTA Pooky Venturi Colzani 4 uur Jarama 1972
Alfetta 1.6 met voorserie-exemplaar van Frank
Giulietta Sprint zilver (Neurenberg ‘08 ) Meer: 2, 3
Alfetta 1.8 wit (Neurenberg ’08 )
Duetto wit (Neurenberg ’08 ) Meer: 2
Alfasud wit (Neurenberg ’08 )
Giulia Spider celeste (Neurenberg ’08 )
8c 2900 B Lungo zwart (Neurenberg ’08 ) Meer: 2, 3
164 Super rood metallic (Neurenberg ’08 ) Meer: 2 en op ‘TC Essen’
164 Prugna limited 1 april grap :biggrin:
Alfetta GTV6 Meer: 2, 3, 4
159 SW rood
Spider 105/115 aerodinamica (serie 3) Meer: 2
Giulia 1300 GTA 1972 Jarama Meer: 2
159 zwart, James Bond, ‘Quantum of Solace’ Meer: 2, giftbox met Aston Martin
1:18 Giulia 1300 GTA rood
GTV6, James Bond, ‘Octopussy’ Meer: 2
916 GTV restyling 2006, blauw metallic
Aankondigingen 2009 (Neurenberg ’09)
Testmodel 1:18 8c 2900 B Lungo (Neurenberg ‘09) Meer: 2
1:18 Giulia GTA No. 35, Jarama 1972 (Neurenberg ’09)
Brera en Spider ‘white edition’ (Neurenberg ’09)
Mito rood metallic, 8c Competizione wit, P2 Alberto Ascari, GP Italië, 1924, Tipo 159 ‘Alfetta’ Consalvo Sanesi, GP Engeland, 1951 en 1:18 Giulia 1300 GTA Hezemans – Van Lennep, Jarama, 1972 (Neurenberg ’09)
Junior Zagato 1600, geel en Mito, rood metallic (Neurenberg ’09)
8c Spider rood gespot
Alfetta, wit in de ‘Le Glorie’-reeks
Brera zwart
Brera Spider zwart
159 Sportwagon rood
Brera wit
Mito rood metallic Meer: 2
Montreal zwart
Spider QV (type 3) lichtblauw metallic
155 V6 TI, ‘Homologation in black, matzwart, Kyosho-special
1:64 8c Competizione en Spider schaal 1:64 weer terug. En nieuwe kleuren: Spider wit en Competizione zwart
159 SW, rood
2600 Spider, rood Meer: 2
75 V6 in zilvergrijs preview en de echte
Tipo 33TT12, No. 1 winnaar Coppa Florio 1975 (1.000km Enna Pergusa), Merzario – Mass, “Campari”
Tipo 159 ‘Alfetta’ GP Engeland 1951 No 3 Gonsalvo Sanesi
P2 GP Italië No.1 Antonio Ascari
Aankondigingen 2010 (Neurenberg ’10)
8c Competizione ‘Top Gear’ zwart
1:18 8c 2900 B Lungo (Neurenberg ’10)
159 SW wit, Giulia Spider 1962 zwart, Alfetta 1.8 1974 pino verde, Montreal 1972 zilvergrijs, Giulia Sprint GTA 1965 verde muschio (Neurenberg ’10)
1:18 Giulia GTA 4 uur Jarama 1972 No.33 Hezemans – Van Lennep (Neurenberg ’10)
Alfasud Sprint carrosserie en het definitieve model
Alfasud oranje
6c 1750 Gran Sport wit
Giulietta 2010, wit Meer: 2
MiTo, zilvergrijs metallic
Alfetta 1.8 donkergroen


Model Planning Japan
1:150 Giulia GT Meer: 2
1:130 156 (diverse varianten)


Model Power Zie ook Schuco
1:87 147 GTA (zwart)


Modellismo Leonardi
1:12 Tipo 33/2 Periscopio 'Fléron'
1:12 Tipo 159 GP nr. 22 Fangio
TZ 2 Stradale


MondoMotors
Nieuw merk: MondoMotors aankondiging Brera, 159 SW. Div. schalen. Meer: 2
159 SW Meer: 2 (Polizia)
1:24 159 SW
1:18 159 SW
1:18 en 1:24 159 SW SBK Safety Car Meer: 2 en nu ook 1:43
159 SW Polizia als prepaint kit
1:43, 1:24 en 1:18 Mito
Mito Meer: 2
1:24 Mito
Duo-set Quattroruote met Mito en 8c Competizione
1:24 Mito Radio Controlled
159, rood, blauw, Polizia en Carabinieri
sets met 159 SW Polizia of Ambulanza met trailer + boot of helicopter
Giulietta 2010, rood, wit en zwart


Motorama Zie ook Cararama
Radio control 1:20 8c Competizione
Brera, 8c Competizione en MiTo
1:24 8c Competizione donkerblauw
1:24 159 Carabinieri en Polizia
Giulietta 1:43 proto en 1:24 mock-up
Giulietta ‘Poste Italiana’-doosje
1:24 Giulietta (Motorama)


MR
8c Competizione rood (1:18 ) Meer: geel, zwart, wit, zilver metallic
8c Spider wit Genève 2008 (1:18 )
8c Competizione, rood metallic en 8c Spider, wit, Salon Genève 2008 (Neurenberg ’09)
Plannen 1:18 Zagato’s Meer: 2

IDX02
Nakajima Seisakoju
1:34 Navajo


Narton (resin kit)
1:24 Alfetta GTV Rally (Pregliasco)


New Ray
Set met Iveco Truck & drie Spiders
147 1:32 radio contol
1:32 916 Spider restyle met frictiemotor
Spider IV gebronsd
1:32 8c Competizione
Autotransporter set met Alfa’s
1:32 Radio Control 156 Polizia


Norev
916 Spider
159 (dealer promotie-model)
166 Restyle Meer: Niet?
156 Crosswagon zilvergrijs Meer: 2
Alfetta 1.8 Azurro
159 (winkel-model)
Brera & Spider 1:18 (Neurenberg '07) Meer: 2
159 Polizia Meer: 2
Mito in 4 kleuren Meer: 2
1:66 (Minijet) Sei
Mito, de ‘officiële’ versie, rood
Nieuw Jet Car serie Mito plus enige historie Norev
1:24 Brera Spider? (Neurenberg ’10)
Giulietta 2010, wit, in vitrinedoosje
Giulietta 2010, dealereditie, rood, wit en zwart
Uit elkaar vallende Norev’s, metaalmoeheid?


Novakit
Spider 2000 SCCA No. 3, Paul Spruell, “Autoveloce”


Novolinea
1:43 Plastic Giulia Sprint & Alfasud


OFF43 (submerk Pego)
Junior Zagato ‘Periscopio’


Oldcars
AR8 Bestelbus "Alfa Romeo"


One Man Factory Superdetail handbouw
Giulia GTA 1300 o.b.v. Scala43
Brabham-Alfa BT46B o.b.v. Tameo


Orfey Toys Turkse remake Edil Toys
Het verhaal
Giulia GT rood


Paya
Giulietta Spider


Pego (zie ook OFF43 en Progetto K)
Eerste plaatjes 90 en 33 (type 2) Meer: 2, 3
33 CIVT 1990 Meer: 2
33 Rally Monte Carlo 1986
90 Super rood
Proefmodel 145 (Neurenberg ’08 )
33 rood
90 Guardia di Finanza
145 en 146 plannen
33 Polizia Autovelox radar controle
33 Carabinieri ‘comando’
Eerste foto’s 145 en 146 productiemodel
33 CIVT 1995 “Api”
90 Taxi Milano (wit)
33 Polizia Provinciale
33 CIVT 1995
145 rood metallic en blauw Meer: 3
146 racer, rood
146 donkerblauw, zilvergrijs, wit
33 1.7 IE, rood en zilvergrijs
145 racer, wit
145 en 146, diverse uitvoeringen, o.a. Polizia Penitenziaria (Neurenberg ’09)
145 promotie beursmodel
145 2.0 TS, No. 45 CIVT, 1977, ‘Selenia’, Daniele Medici Meer: 2
146 Polizia Penitenziaria
146 1.8 TS, No. 5, CIVT ‘Alfa Romeo Challenge’, 1998, Nordauto, Gordon De Adamich
90 Croce Rossa Italiana
146 Taxi Milano
146 “Alfaclub Corse No. 10 Nürburgring”, wit
33 Taxi Roma
90 Taxi Roma
90 Polizia ‘Autovelox’
Prototypes 90 SW en Giulietta SW
146 Vigili del Fuoco
145 en 146 CIVT ‘presentazione’ rood en wit
Eerste bericht over Arna
146 donkerblauw
33 geel, donkerblauw en wit


Penny (= 1:66 Polistil)
Giulia
F12 Polizia
Giulia GT Polizia Meer: 2
Giulia’s Meer: 2
Giulia GT 1300 Junior, rood
Penny historie
Canguro Meer: 2
2600 Sprint, 33 Periscopio, Berlina en 33 Daytona
Giulietta SS


Pericle
8c 2600 Mille Miglia No. 99


Peter Rings Modelle 1:87 kits
Alfetta GT


Piccolino Bellini – RAE Models, wit metaal
1:76 - 1:87 Disco Volante, P3 en Tipo33/2
Bimotore 1934, 8c Monza 1931, 159 'Alfetta' GP 1951 en Tipo 33 1971


Pilen
Alfetta GTV Groep IV
1:55 Brabham BT 48 geel


Pinko zie Gamma


Play-art
Alfetta GT


Pocher Plastic
1750 GTV Meer: 2, 3


Polfi Toys
1:24 Giulietta en in het wit


Politoys / Polistil
1:55 Alfasud TI blauw
2600 SZ en Polizia
1:64 Alfetta GT
Dauphine (plastic)
Algemene info over Politoys/Polistil Meer: 2
Dure kleintjes
Navajo uit Hongkong (Superior R / Sunnyside / Rindei)
Plastic 1:41 2600 Sprint Polizia
1:24 33 Type 1
1:64 Berlina 2000
Alfasud TI, rood metallic
1:41 Giulia GT 1300 Junior, glasvezel, giallo ocra en turkoois
40-60 HP, No. 7, rood, plastic
Kwartetje 1:24 90’s (rood, donkerrood, zilvergrijs metallic, donkerblauw)
1:64 GT 1300 Junior met te openen en vaste deurtjes
Fiat 170 ‘bisarca’, race transporter met 2 x Brabham Alfa


Politoys McGregor (Mexicaanse licentie)
2600 Sprint Policia
Giulietta Sprint’s op transport
1:24 Carabo
Giulia GT brons
1:20 Giulia
33 Stradale grijs
Giulia GT en Giulia Carabinieri


Profil 24
1:24 8c 2900 B Mille Miglia Spider (kit & built)
308 GP


Progetto K (submerk Pego)
Matta (div.)
Romeo 2 Tetto Alto Assistenza Clienti
GTAm Medley Bourbon
GTAm Tulpenrally Slotemaker Transavia
Romeo 2 Quattroruote Laboratorio Mobile (gelimiteerd) Meer: 2
Aaankondiging Berlina 1750 (1968) (April 2006 nog altijd niet verschenen...)
Giulia Pickup (gelimiteerd) meer: 2, 3
Romeo 2 Soccorso Stradale ACI
Giulia Carabinieri Bianco (colore sperimentale)
GTAm Gulf
F12 Promiscuo Polizia Stradale
F12 Ambulanza Polizia
Giulia Carabinieri Pronto Intervento
GTV Spa "Lov'auto" (1976)
Giulietta Polzia/Polizei
Romeo 2 Promiscuo Polizia Stradale
75 IMSA Heida meer: 2
Bertone SRT "ELF"
Romeo 2 Promiscuo Polizia Scientificata
Giulia "Annabelle" roze NL-racer
Giulia GTAm "Telefunken"
Slotemakers Transavia Tulpenrally GTAm
Romeo 2 RAI Olimpiadi Roma
Romeo 2 Assistenza Clienti
Giulia GTAm "Medley Bourbon"
Giulia GTAm "Gulf" Coronel
75 IMSA Turbo "Totip" Cerrato
2000GTV Rally Monte Carlo 1976, Beguin - Fauchille
GTAm Spa 1973, Dini - Dona
GTAj Medley Bourbon
Romeo 2 Ambulanza Militare Croce Rossa
75 Polizia Autovelox (radarcontrole)
F12 Vigili del Fuoco Amulanza
GTAm 24h Spa 1973 Meer: 2
GTAj Nürburgring 1975 "Wrangler"
GTAm Coupe de Spa 1972 P.Wiederkehr
Aankondiging 90 en 33
Romeo 2 "Castrol"
Romeo 2 "Ferrari"
Giulia 1300 GTAJ Elf SRT
Giulia 1300 GTAJ Transavia
Giulia Sprint GT 40’ anniversario gelegenheids uitgave
Matta Mille Miglia ‘4M’
Matta Vigili del Fuoco
Giulia Promiscua Alfa Romeo Neederland Servicewagen
Romeo 2 Scuderia Centro Sud
Alfetta 2.0 TD gelimiteerd
Giulia Promiscua Vetrinata en Romeo 2 ‘test-model’ “Rossi & Benito Motors”
75 Evoluzione, Michele Alboreto, 1987, Monza


Provence Moulage (voor het faillissement, en later Provence Miniatures)
8c Competizione
8c Competizione Spider
Giulia GTA
Giulia Nuova
Giulia Promiscua Polizia en Servizio Corse
6c 3000 CM coupé No. 22
SZ Coda Tronca No. 36 Le Mans, Scuderia Filipinetti, Foitek - Schaeffer
SZ No. 31 Rally Lyon-Charbon, Scuderia Conrero, Oreiller, wit-blauw
Spider 2000 SCCA No. 3, Paul Spruell, “94-Q”
SVZ ‘Longue’ No. 63 Le Mans, rood
SVZ No. 121 Mille Miglia, “Amoco”, zilvergrijs met rood
Giulia SS No. 18 Daytona, wit
Tipo 158 Motoscafo / powerboat, “Moschettiere”, blauw
Motoscafo / powerboat “Laura 3a”, rood
6c 3000 CM Spider no. 46


Provence Moulage Na herstart onder de vleugels van Norev
Mito ‘bianco elegante’ en op Neurenberg ‘09 Meer: 2


R & L (Rosenhain & Lipmann)
1:87 P33 en TZ Kelloggs weggevertjes Meer: 2


Racing43
147 GTA Parelmoer
147 Restyle zwart, rood
Brera 2005
Brera Spider Meer: 2
156 SW GTA
147 ‘Ducati Corse’ (Neurenberg ‘08 ) Meer: 2
24HP en Giulietta 2010 gelegenheidsset Centenario (gepresenteerd op Autosalon Genève maart 2010) Meer: 2
Giulietta rood en zwart
24HP Meer: 2


Ramei superieure handbouw
8c2300 Coupé Lungo van Viotti (1935) en de derde versie
1900 Supersprint 1952
1900 Supergioiello 1953
1900 Sprint Pinin Farina 1952
Sportiva Corsa, 2e versie
Aankondiging 1900 Sprint Coupé Pinin Farina, 1952 en Ghia Gioiello
1:24 SZ Trofeo kit
8c 2300 Coupé Viotti met motor detail


REAC
1:40 blikken Giulietta’tjes uit Japan


RE-EL
1:16 Alfa 90 Meer: 2


Red Run Models Transkits
1:18 Le Mans conversie Ricko Tipo 33.2 Daytona


Reflex
Junior Zagato met bagage aanhangertje


Remember hoge kwaliteit kitbouw
155 V6 TI Gomboso "Polizia" Meer: 2, 3
kwaliteit


Replicars
2000 Sportiva rood Meer: 2


Revival
Tipo B nieuwe kleuren (Neurenberg '07)
1:20 Tipo 159
1:20 Tipo B ‘ruote gemellate’ in detail


Ricko
156 GTA Cup 1:18
147 GTA Cup 1:18
1956 Giulietta Spider 1:18
Spider 2000 1:18
Giftset Italiaanse PK-monsters
147 Racing ETCS 2005 1:18
Brera 1:87 Meer: 2 (Neurenberg '07)
1:18 Spider


Rio
Giulietta Ti Acropolis Rally
P3 Tipo B, verbeterde versie, diverse.
Giulietta Berlina Guardia di Finanza
6c 1750 Berlina 1932 (rood, wit, verbeterd)
P3 Tipo B, Monte Carlo, Chiron 1934
P3 Tipo B, Monte Carlo, no. 20, 1934
6c 1750 Torpedo rood en zwart, 1930
Giulietta TI Rally Tour de France 1957
6c 1750 Torpedo Mille Miglia no. 99
Giulietta TI ‘Peking Paris 2007’
P3 ‘Mussolini’
6c 1750 Torpedo blauw Milizia Nazionale (Neurenberg ‘08 ) Meer: 2
Giulietta ‘Marmitte Abarth’
6c 1750 Torpedo Mussolini Milano 1944
6c 1750 ‘Polizia’ zwart
6c 1750 Torpedo No. 148, Mille Miglia, 1931, Brambilla - Casella
6c 1750, 1932, ‘Scuderia Ferrari’
Giulietta TI No. 205 Consuma 1964, Ignazio Giunti
Tipo B No 20 Targa Florio 1935, Brivio
Giulietta TI Berlina No 3 Rally Monte Carlo 1960, E. Carlsson
Tipo B No 22 Targa Florio 1935, Chiron
Giulietta Berlina Vigili del Fuoco
40-60 HP Ricotti heruitgave? (Neurenberg ’10) Meer: inderdaad…
Giulietta Berlina Taxi Milano


Rivarossi
Zeldzame Trolleybus
1:87 Giulia GT groen
H0 Wagonlading Giulia GT’s


RS Models Firenze
GTA Gr.5 1.6 Silhouette-racer (1975)
GTA Gr.5 1.6 2e editie


SC Model
155 TS CIVT 1994 Trione (Totip)
Alfetta GTV6, France Groupe A 1982 ‘Marlboro’ No.6 en ‘Luigi Racing’ Spa 1982 No.46 Francia – Micangeli – Cremer


Scale Design
Introductie Tom Tanner


Scale Kraft
1:24 Disco Volante Spider


Scale Model Equipment
1:32 Tipo 159 ‘Alfetta’ in hout.


Schuco (zie ook Highspeed, Model Power of Malibu International)
Schuco 147GTA, 156 Carabinieri, 916 Spider meer: 2
Schuco Spider (105) "Martini"
Schuco 147GTA zilver
Schuco 156GTA Carabinieri
Schuco 916 Spider geel
Schuco 147GTA Alfa Challenge
Giulia GTC rood
Duetto wit
Spider Veloce rood
Giulietta Spider wit
916 Spider rood
1:72 Juniorline 147 GTA, 156 GTA, Brera
1:43 Juniorline 147 GTA
Piccolo Giulia Meer: 2
1:87 Edition 147 Australian Police
1:87 Edition 156 Belgische Politie
1:87 Edition 147 GTA zwart
1:87 Spider met caravan
Giulia Carabinieri Piccolo Meer: 2
Spider geel
Spider 105 en 916 Einsiedler Bier
1:24 8c Competizione


Scottoy
Giulietta Berlina


Siku
1:64 Montreal groen ‘Flitzer’
1:64 Montreal wit en geel uit Brazilië (Brinquedos Rei)


Simba Toys
155 V6 TI “racing star” serie


Simonelli Exclusieve handbouw
164 Pickup Balocco Brandweer


SMTS (ook: ‘Design Studio’)
BAT 5 Meer: 2


Solido
6c 2500 Bière Panach' (VitaliArt Uitgave)
6c 2500 'Cars of the Commanders' - Alfredo Graziani Meer: 2
Giulietta Spider met caravan
2600 Spint met caravan bouwdoos
oude 6c 2500 Spider met uurwerkmotor
Giulietta Spider met caravan
6c 2500 ‘Allied Control Austria, lichtgrijs, 50 jaar vrede in Europa-serie Meer: 2, 3
Alfasud TI Trofeo metal kit decals


Sordelli Design (Jorge Sordelli, top-handbouw)
1:5 8c 2900 Touring


Spark
Pearle 147cup
147 GTA rood, zilver en zwart
156 ETCC 'Sureterm' gedemonteerd
Brera 2002 (Concept)
Junior Zagato, rood en wit
8c Competizione Meer: 2, 3
ETCC 2004 156 Giovanardi, Tarquini en Farfus
ETCC 2005 156 Tarquini, Thompson
Mock-up 30ES SZ
WTCC 2005 156 Farfus, Giovanardi
WTCC 2006 156 Morbidelli/Tavano
ES30 SZ rood
8c Spider
ES30 SZ Zwart (Andrea Zagato)
WTCC 2006 156 Farfus
RZ geel en zwart
156 WTCC 2006 Marchetti
Junior Zagato 1660, geel en rood
Aankondiging P33 en Carabo
8c Competizione zwart Meer: 2
Carabo Meer: 2
33 Pininfarina (P33) Meer: 2
RZ rood Meer: 2
Neurenberg 2008 nieuws
Gillet Vertigo geel no 105 Meer: 2
SZ Trophy no 65 ‘MonteShell’ (Neurenberg ‘08 ) Meer: 2, 3
Vertigo rood no 101 Meer: 2
Meer nieuws: 164 Pro-car, 33 Pininfarina Spyder en Navajo
SZ Trophy no. 59
164 V10 Pro-car Meer: 2, 3
Gillet Vertigo roadster, geel is misschien niet met Alfa- maar met Ford motor.
Gillet Vertigo No. 101 24h Spa Francorchamps 2004, Ice Pol Racing, Lambert – Lefort – Van de Wauwer, “Gordon / Gulf”
184T Formule 1 No.23 Eddie Cheever 1984
184 T Formule 1 No.22 Riccardo Patrese 1984
185 T Formule 1 No.22 Riccardo Patrese 1985


Speedway
155 V6 TI fantasie


Speedy
1:66 Tipo 33 Periscopio


SSG
1:24 Duetto ‘Giro d’Italia’


Starline Models
Berlina 1750 rood
Berlina 1750 nieuwe kleuren
Berlina 1750 Carabinieri ltd. ed.
Berlina 1750 Tulpenrally 1971
Berlina 1750 Blu Pervinca
Aankondiging 2000 Berlina (1958) en 6c 2300 (1938) (Neurenberg ’09) Meer: 2
2000 Berlina in vier kleuren, Meer: 2
Berlina ‘Historic Rudolf Diesel Rally 2006, Walter Rörhl


Starter
8c 2300 No. 11 winnaar Le Mans 1932, rood met geel


Stying Models
Tipo 412 Touring Spider No. 36, rood met wit


Tameo
Osella-Alfa FA1-H No. 21, blauw, “Landis & Gyr”
Osella-Alfa FA1-I No. 21, blauw-geel-wit, “Landis & Gyr”
Osella-Alfa FA1-L No. 21, zwart-geel, “Stievani”
Brabham-Alfa BT46 (met surface coolers) No. 7, “Martini Racing”


Tamiya
1:10 Radio controlled MiTo


Tbilissi (ex Politoys modellen)
Giulia TZ


Tecnomodel
33 Stradale blauw (!) en rood Meer: 2
Aankondiging Centenario serie
Carabo en 33 Pininfarina in ontwikkeling
Diva in ontwikkeling en hij is af, in rood en matzwart
De 33 Pininfarina (1968) is af, geel en wit
Iguana, zilver metallic en rood
Carabo in groen en rood


Tenariv
Tipo 179 No. 22, 1980, “Marlboro”
Tipo 33/2 Stradale (type 1), rood


Thomas Toy
1:24 2000 Sportiva


Tin Wizard
Giula & Giulia Nuova 1:24 kits


Tivo Portugees plastic frutsel
Tipo 33/3 1971


Tintoys
1:60 Giulietta 116


Togi (Fongaltogi)
Nieuwe uitgaven Meer: 2
Alfasud 2deurs
Togi’s bestellen
Oude brochure
Foto’s TOGI productielijn Meer: 2
Giulietta SS groen
2600 Sprint Polizia Meer: 2
Oude catalogus
Oud artikel
Franse advertentie
2600 Sprint
Brochures
Corrado’s Togi-topic


Tomte Lærdal
Kostbaar P33 ‘zandbakautootje’ (groen)


Top Model
155 DTM 1993 D2 Giudici


Top Queens
8c 2300 Monza Meer: 2


Total Model (voorheen ‘Modellismo Leonardo’)
1:12 TZ2 kit


Toys-toys Trapauto's
Brera Spider


Trackstars (ook wel Simba Toys, Tiny Tins, Edocar, FastLane of Realtoys Action City)
155 "Kitten"
Stickervellen
Overzicht Meer: 2
Eíndelijk! :D
Track Stars Festival
Tóch weer...
Het houdt niet op…
Hup, weer eentje er bij: Gillette
Een beller is sneller: Vodafone
Ja, het is een fetish… Pirtek, TS3 en Cummins
Een Realtoy Action City variant
Verzamel ze allemaal! Autolite
En weer vier: Heinz, Grees Seas, Pedders en Channel 10 ‘RPM’
Filmpje Track Stars
De andere ‘Dorcy’
De Fast Lane varianten


Transogram
Giulia TZ (‘Dyna-Mo’, 1968)


Tron
8c 3000CM Le Mans en Mille Miglia
159 Carabinieri verbouw
33 Polizia
Spider QV 1990 hardtop
6c Jankovits 1939 Meer: 2
6c Jankovits 1950, rood
Giulia Spider, lichtblauw
Giulietta Berlina TI, oranje
Alfetta GTV TurboDelta, wit


TSSK Postal
Zie MCM


Unicar
1:24 TZ 2 kit met electromotor Meer: 2


US-models 1:87
75
Alfasud TI
Tipo 33 coda lunga


Ventura blik
6c2500 Spider
1900 Coupé


VF Modellautomobile
Alfetta GTVJames Bond Octopussy


Waco
Radio control Navajo 1:15


Welly
GT 1:40
Spider 2006 1:onbekend (Neurenberg '07)
159 Sportwagon 1:24 (Neurenberg '07) Meer: 2
1:60 GT
1:38 916 Spider "Milka"
1:18 Brera Spider gesloten kap
1:18 GT metal kit
1:18 8c Competizione geel en zwart
1:24 Brera Spider met kap dicht
147 restyling, blauw metallic en zwart
1:24 en 1:18 2600 Spider
1:24 MiTo
1:24 159 SW Polizia en Carabinieri
1:43 serie Speed Street 159 SW


Western Models
8c 2900B Spider Corsa Touring
8c 2900B Spider Touring
Tipo 158 ‘Alfetta’
Brabham-Alfa BT45 No. 7, “Martini”
Brabham-Alfa BT45 No. 8, “Martini”
Brabham-Alfa BT46 No. 1, GP Zuid Afrika, “Parmalat”
Brabham-Alfa BT48 No. 5, “Parmalat”
6c 2500 ‘Villa d’Este’, goudkleur metallic
6c 2500 ‘Freccia d’Oro’, donkerblauw


WL Toys
Brera Mini RC racertje


Yat Ming (‘Road Signature’)
1:72 156SW Polizia
1:72 156 GTA
1:18 Giulia Sprint GTA no. 34


Yaxon
179 Formule 1 rood no. 35 Giacomelli


Yow Itoh (Yow Modelli)
New York Taxi
155TI Zagato
1:64 Disco Volante Speciale uitgave La Festa Mille Miglia, Meer: 2
6c 1750 en Disco Volante Luxe uitgave Fabbri modellen ter gelegenheid van La Festa Mille Miglia (J)
Groep C V10 prototipo
6c 1500 gelegenheidsmodel ‘La Festa Mille Miglia’ (2008)
Scighera GT tweede serie (en foto van de 1:1 auto) Meer: 2
BAT 11 Meer: 2, 3, 4
Bertone Pandion en Pininfarina 2uettottanta Meer: 2, 3, 4
Montreal prototipo 1967 (heruitgave)
TZ3 Corsa Meer: 2, 3
Z33 Freetime (Tempo Libero) Meer: 2
2600 SZ prototipo, 2600 High Speed, Giulia Coupé prototipo Bertone Meer: 2, 3, 4
Yow Modellini op YouTube


ZM Modellini resin
Giulietta Berlina, Sprint, Spider en Giulia GTA (1:10 ‘halve’ modellen)
1:18 Nuvola
156
1:10 GTA 1600 motorKiosk-reeksen IDX03

Relaties 'kioskmerken'/'winkelmerken'

Altaya Espagna
---- Furgonetas de antaño ----
Fadisa Romeo 2 "El Serpis" (licentie) Meer: 2
Ebro F108 "KAS" (licentie Alfa Romeo F100)
---- Colección Carlos Sainz ----
GTV6 Jarama 1985
---- Coches de Policía ----
Giulietta Meer: 2
---- Colleción ‘Plata’ ---- (‘verchroomd’)
6c 2500s Pininfarina Meer: 2
Montreal

Altaya France
8C 2300 Le Mans 1934, Etancelin/Chinetti (Ixo)
8c2900B Cabriolet Meer: 2
Montreal, goudmetallic Meer: 2
6c 2500S Pininfarina Cabriolet 1939 Meer: 2, 3
GTV6 Loebet-Alemany
8c 2300 Le Mans 1932, Sommer/Chinetti Meer: 2
Tipo 33.2 Le Mans 1968 no. 39 Giunti/Gialli

Altaya ‘James Bond’, 007 met diorama-doos
159 ‘Quantum of Solace’
GTV6 ‘Octopussy’


DeAgostini
---- C A R A B I N I E R I ----
Aankondiging Carabinieri-serie
Carabinieri 75 1.8 IE
155 Carabinieri
F12 Carabinieri (is een Romeo 2)
Carabinieri Giulia
Giulia Promiscua Carabinieri
Matta Carabinieri
159 Carabinieri
Nieuwe aankondigingen Carabinieri en Polizia
166 'Auto blu' Meer: 2
Nieuwe uitbreiding Carabinieri reeks
156 Carabinieri Meer: 2
90 Carabinieri Meer: 2, 3, 4
159 'blu'
Alfasud ‘blu’
155 ‘blu’
156 ‘blu’
33 ‘blu’ Meer: 2
75 1.6 ‘blu’
Giulia livrea sperimentale (wit) Meer: 2
90 Super Meer: 2
---- P O L I Z I A ----
Geruchten nieuwe uitgave 'Polizia' Meer: 2
Polizia-reeks officieel van start Meer: 2
Giulietta 116 Polizia
159 Polizia Meer: 2
155 Polizia
Polizia 2600 Sprint
Aankondiging nieuwe Polizia-modellen (33, 90, AR8, Sud, Matta, Fissore, etc.)
AR8 Polizia busje
33 type 2 Polizia Meer: 2
Alfetta 1.8 Polizia groen Meer: 2
Nieuwe aankondigingen Carabinieri en Polizia
Giulia TI Polizia groen
75 Polizia Meer: 2, 3
Alfetta 1.8 Polizia groen
Alfasud Polizia
156 SW Polizia
Alfa 90
Giulia Promiscua Furgonata groen
Matta rood
Giulia in blauw met wit
Alfetta 1.8 in blauw met wit
156 (Quirinale) Meer: 2
Romeo 2 Polizia Scientifica
159 ‘Pantera’ Meer: 2
---- 100 anni di Italia in automobile ----
Giulietta 116 (1977)
Alfetta 1.8 Azurro 1972 Meer: 2
Alfasud TI
147 GTA (zwart)
---- 1:10 - R A D I O – C O N T R O L ----
159 Carabinieri met 3cc verbrandingsmotor

DelPrado
Giulia TZ nr. 7

Éditions Atlas
166 Tour de France
Giulietta Kuifje "Les Bijoux de Castafiore"
2000 Berlina 1958 “Robbedoes en de Bobbelmannen” Meer: 2, 3
1900 Coupé, reéditions Dinky Toys (24J)

Fabbri
Lijst Alfa Romeo Sport Collection
147 Cup Presentazione (2003)
6c 1750GS (1930)
Giulia TZ2 meer: 2
156 ETCC 2000 Tarquini meer: 2
Giulietta Ti
155 V6 TI, ITC Nannini (1996)
Giulia 1300 GTA
Giulia TZ (1964)
Montreal Nürburgring (1973)
179c Formule 1, Giacomelli
8c 2300 Le Mans, Howe-Birkin
1750 GTAm Meer: 2
75 Turbo Evoluzione IMSA Meer: 2
Zagato 1600 (1972)
2600 Sprint Trofeo Jolly Club Monza (1964) Meer: 2
33/3 Coda Lunga 1968 Daytona Meer: 2
Alfetta GTV 2.0 Giro d'Italia 1979
1900 TI Carrera Panamericana 1954
Brera Meer: 2, 3
Giulietta SS 1960 Meer: 2
1900 TI Carrera Panamericana
Giulietta Monoposto 1956 Sanesi
Alfetta Raid Capo Nord - Capo Sud
8c 2900B Le Mans 1938
Disco Volante Coupé Mille Miglia Japan Meer: 2
Tipo B 'P3' 1932 Meer: 2
Giulia GTA nr 115
155 V6 TI 'TV Spielfilm'
6c 2500 Villa d'Este Rally Monte Carlo Meer: 2, 3
6c 3000 CM Spider Meer: 2
Tipo 33.3 Targa Florio winnaar Hezemans/Vaccarelli
TZ 2 1000 km Monza
SZ Coda Tronca Le Mans 1963 Meer: 2
33/2 Periscopio "Fléron" 1967
1900 SSZ 1954
P2 GP Meer: 2
GT presentazione Imola 2005
Giulietta SS Targa Florio
1300 GTA Junior 1968 Mugello
147 GTA Cup 2003 Meer 2
33TT12 1974 Le Mans Andretti-Merzario
Duetto 1600 Mugello 1968 Cecchini
2000 GTAm 24 uur van Spa, Hezemans, 1971 Meer: 2
33.3 Coda Lunga, 24 uur van Le Mans, 1970
1900 Sprint Mille Miglia 1952, Sanesi - Griffini
33/2 Periscopio, 12 uur van Sebring 1967, De Adamich - Zeccoli
Matta Raid della Fratellanza e della Pace 1968 (+ Progetto K Giulia) Meer: 2, 3
33.3 Sport Prototipo (12h Sebring) Meer: 2
RL 1923 Meer: 2
33 TT 12 1000km Nürburgring Meer: 2
Giulietta TI donkerblauw no 103
Alfetta GTV 2000 Rally San Remo Meer: 2
Giulietta Sprint Veloce ‘Vito Coco’
1900TI no.326 Meer: 2
Giulia TZ no.69 Meer: 2
Giulietta TI no.103
1900 SSZ no.416 Meer: 2
Giulia TI Super Rood Meer: 2
2000GTAm Spa 1971 Hezemans Facetti
Alfasud Sprint Trofeo Meer: 2, 3, 4
Alfasud TI Trofeo Meer: 2, 3
Duetto Targa Florio 1973 rood Meer: 2
Giulietta SZ coda tronca Le Mans zilver
2000 GTAm 24 uur Monza Hezemans
159 donkergrijs Meer: 2
8c Competizione Meer: 2
2600 Sprint rood Meer: 2
Tipo 33.2 Coda Lunga no.65 Meer: 2
Aankondiging nrs. 65 t/m 80
Giulietta Sprint Veloce Targa Florio 1957 lichtblauw Meer: 2
F1 179C Mario Andretti Meer: 2, 3
Giulietta SZ Coda Tronca Le Mans zilvergrijs Meer: 2
1900 Sprint donkerblauw Meer: 2, 3
Alfasud TI Trofeo Niccolini - Peterson Meer: 2, 3, 4
156 WTCC 2006 Tavano Meer: 2
Alfetta 1.8 straatuitvoering Meer: 2
GTV6 'Totip' Meer: 2
33TT3 Targa Florio 1972 Meer: 2
Romeo 2 'Autodelta' Meer: 2, 3, 4
1750 Berlina 24 h Spa 1968 Meer: 2
Giulietta 'Jolly Club' Meer: 2, 3

Fabbri 2
Tweede editie
De tweede editie bevat dezelfde modellen als de eerste, daarom neem ik ze niet opnieuw in de index op. Behalve uiteraard als er afwijkende modellen volgen.

Fabbri Quattroruote 1:24
Giulia 1600 Super celeste Meer: 2, 3
Spider 2000 Veloce Meer: 2, 3, 4
Alfetta 1.8 Meer: 2, 3
Giulietta Spider 1961
Alfasud Meer: 2, 3
Giulia GT 1300 Junior, 1966 Meer: 2

Fabbri Alfa Romeo Centennial Collection 1:24 :?:
Duetto rood een test?

Hachette[/color]
---- Auto Italiane da Collezione ----
Alfa 6
Alfetta 1.8 crème (1972) Meer: 2
75 'Zender' rood
8c 2300 Le Mans (Ixo)
156 Crosswagon
Giulietta Sprint (2e serie, lichtgroen)
Montreal (oranje)
6c 1750
Dardo
Alfetta GTV6 wit Meer: 2
Alfasud Meer: 2
---- M I L L E - M I G L I A ----
6c 1750 Mille Miglia 1930, Nuvolari - Guidotti
1900 SSZ No. 453, 1955, Nota - Martelli
Giulietta Sprint Veloce No. 304, MM 1955, Scaletta – Piero Costa
1900 Sprint 1992 No 449, Fangio - Sala
---- LA COLLEZIONE DEL CENTENARIO ---- 1:24 i.s.m. Quattroruote
Eerste foto’s plus de Duetto
Giulietta Sprint Celeste
Alfetta GT
Giulia 1600 GTA Corsa Meer: 2
Alfasud 1.5 TI QV 1982 Meer: 2
Montreal
Berlina 1750
1900 plus overzichtje
Nieuw overzicht en weer bijgewerkt
33 Stradale
Giulietta Sprint Speciale
---- O V E R I G ----
'Police et Gendarmerie' Giulia Carabinieri

Planeta (is Altaya Portugal)
Giulietta Berlina wit Meer: 2

Overig Kiosk[/color]
6c2500 Villa d'Este (Altaya? DeAgostini?) Meer: 2, 3
Japanse Kiosk(?)reeks Giulietta Spider en 156 (DelPrado)
Mito Storia Disegno-serie Dardo (proefmodel) Meer: 2
Uitgebreid overzicht
DeAgostini in Australië (TZ)
O Globo, Carros Brasileiros, FNM 2000 (Brazilië)


Curiosa IDX04
Chocolade-Alfaatjes
Fly 147 GTA slotracer met ingebouwde camera
8c Competizione trapauto
1:150 Bertone
8c 2900B Touring in 1:8
De P2 Grand Prix van CIJ
AutoDr'op 916 Spider
"Eine grosse Familie"
Verzilverde hangertjes o.a. 164, 156, 916-GTV en –Spider
916 GTV met ‘kogel-aandrijving’ rood, blauw
Een peperduur koekblik
Cooper "Disco Volante"
159 SW in 1:4
P2 Grand Prix in hout
Alfa Romeo 430A Zwitserse Postbus 1:10
6c 1750 weggevertje van Huilor
Speedfreaks karikatuurmodellen in gips
Alfa Romeo vliegtuigen in miniatuur Meer: 2, 3, 4
Minidiorama's van Philippe Soupart/Diopitlane
Keramieken Alfaatjes in 1:66
Alfa-bussen
Zeldzame blikken racers
Afgietsels 2600 Sprint 1:66
Alfa 6 "LU" (oud en zeldzaam)
Joker vruchtensap 40-60 HP 1913
Tipo 33 Can Am draadbestuurd
Keramieken Giulietta SZ coda tronca van Fratantoni
Jacky Samson 8c GP 1935
Grooooote 8c 2900 Spider, merk onbekend
Stu Povick - Automotive Folk Art, P3 Tipo B Aerodinamica
Gelegenheidsmodellen
Mister Choc / Lidl paaseieren met een miniatuur
2 x Japanse 1:40 blikken Giulietta Sprint met complete baan
Grote schaal 105 Spider SCCA racer Paul Spruell
Familie Canguro Meer: 2, 3
Unieke AR110A dubbeldekker bus Stein
2300 Rio in de maak (Flavio Zortea) Meer: 2
33, 155 en 164 in glas / kristal Meer: 155 van Daum en een 33
gelaserde SZ
Alfetta GT in hardhout
DTM / ICT race opleggers o.a. LBS Louis Surber
Rapid prototyping Brera Spider (gelimit. oplage)
920AF Trolleybus Viberti door dhr. Stein
Bladerunner Science Fiction film Alfa
Plastic (ex Bburago Alfetta GTV Fire dept (brandweer)
1:10 158/159 Alfetta GP met krabbels
Martini 25th Anniversary set 1, (Alfa, Lancia & Porsche)
Martini 25th Anniversary set 2, (Alfa & Porsche)
+/- 1:14 blikken Tipo 158 ‘Original Lifestyle Decoration’
’Fairgifts’ 8c 2300 Spider uit afvalblik
Shell Berre bouwplaat 6c 1750, 1930 (collection bolides d’autrefois)
Plastic City Alfa Carabinieri (Lego-achtige bouwset)
Yvo’s H0 Alfa garage in Enschede Meer: 2, 3
Matchbox en Bburago in 1:1?
’Filos’ Giulia Carabinieri (verbouwde Edil onder eigen naam)
Tipo B met Nuvolari in brons, ‘GMCHISM’
Oude trapauto
155 V6 TI van Lego
1:5 Zeta 6
1:87 BUB Fiat-Bartoletti bisarca ‘Alfa Romeo’
Powerboats met Giulietta 1300 motor
JRdioramas: ‘old school’ werkplaatsen
RIAR Disco Volante ‘Centenario’ (in glas) en de 1:10 variant (in brons). Meer: 3
Garnier likeur flessen/kruiken in de vorm van klassieke Alfa’s
Zeer zeldzaam en exclusief spul op ‘100 x 100’, Novegro, 2010


Karikaturen
Neko Works 155, Bertone en Giulia Meer: Het resultaat
Choro Q 147 GTA
8c Competizione
Choro Q Zagato TZ Meer: 2
Choro Q Giulia GTA Meer: 2
8c Competizione & Spider (maar dan anders?)
Kitaro Bitcharge 145
Nostalgische blikken Giulietta Sprint en Giulietta SZ
Choro Q Alfa Racetransporter (Mitsubishi Canter)


Overige berichten

Ontwikkelingen IDX05
M4 Models werkt samen met Metro/Fabbri
Resumé Neurenberg ‘10


Verzamelingen IDX06
Heb je je verzameling in een database staan? Meer: 2
De collectie van Dink Meer: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
De Bertones van Yvo Burkink Meer: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
DTM/ITC-collectie van Kees ARTC6 Meer: 2, 3, 4, 5
33's en meer van alfaqv33 Meer: 2
De Schumacher- en Alfa-vitrine van Jolinos en Rob GTV6
Roebar's 1:43 en kleiner meer: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Grote 1:87 collectie van TiTaTo meer: 2
Een geweldige collectie
De verzameling van Carlo Abarth Meer: 2, 3, 4
Het ruimtegebrek van @rjen @lgra
Cor en z'n Bertjes meer: 2, 3
De trots van AlfettaOwner Meer: 2, 3
Uitpuilende vitrines...
Nieuwe aanwinsten van Alessandro Meer: 2, 3
Greep uit de verzameling van Alfist-GTV6
Alle Alfaatjes van slickrick
alfaromeocars' Alfa Romeo karretjes
Kurp's 1:24 zeldzame Alfasud Sprint Trofeo en meer
Sprint88's Radio's en ook nog wat modellen Meer: 2, 3
Het miniatuur Sud Register van sudregister1972
Grote kleinen van JoorZ146
Kitaro's nieuwste Meer: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, vitrine
De Zesjes van Alfa6
Een kast vol bij giulietta116
Savali33 is aan een nieuwe kast toe
Tjerry's Sprints en Sudjes Meer: 2
Auto's en motoren van Duc
Kikker in de kast bij dibro
pepijn's beauties Meer: 2
De verzameling vol bijzonderheden van Cees
alfaqv33's collectie
De miniaturen van het Museo Storico in Arese
De MarcoAzzurro Collectie Meer: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, filmpje, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Alfavaganza’s miniaturen Meer: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, vitrine heringericht
Zwitserse precisie van GiuliaSprintGTA
Collectie van Alfetta72 Meer: 2, 3, 4, 5, 6, 6bis, 7, gespot!, nieuwe vitrines, 10
De nostalgie van Alfarmada
Het kwartet van Roeltje 164
De bouwkunsten van leomengalfa Meer: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
En leomengalfa’s werkplaats
’tig 155’s van wraxqp Meer: 2, 3, 4, 5
Zaagauto’s Zagato’s
In de vitrine van Harry Tijssen
Het geluk van DIRTY3
Tom VDW is net begonnen Meer: 2, 3
Collezione Bialbero Club van alfasudjoe En andere modellen, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Het eerste kastje van sudman1500
De Mangelsdorf collectie, algemeen en een foto overzicht van tal van bijzondere modellen: deel 1 / deel 2 / deel 3 / deel 4 / deel 5 / deel 6 / deel 7 / deel 8 / deel 9 / deel 10
Togi collector Corrado Meer: 2, 3, TOGI-site in wording, 5, 6, 7, 8
Alfapassie op zijn Kroatisch: Marijan Meer: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Collezione 1:24 di GiuliaSuperITALY Meer: 2, 3, 4, 5
De aanwinsten van Alfissimo Meer: 2
mathias’ Alfaatjes Meer: 2
De bijzonderheden van AR110AF Meer: 2, 3
campari aan de drank?


Vergelijkingen IDX07
Drie Groene Montreals
Junior Zagato, oud en nieuw
Brera: Fabbri en Minichamps
Alfetta Raid Capo Nord Capo Sud: GROOT en klein
Zwarte LSJ RZ en Spark SZ Meer: 2
Oldcars Iveco Daily en DeAgostini AR8 Polizia
GT en GTV6: Progetto K, Solido en Fabbri
75 Polizia: Progetto K en DeAgostini
90: Progetto K en DeAgostini
156 SW Polizia: DeAgostini, Fabbri en Hongwell
Matta Polizia: DeAgostini, Politoys en Progetto K
Giulia SW Polizia: DeAgostini en Progetto K
BAT 7: Provence Moulage/Microsprint en Bizarre
Alfasud Sprint: Mebetoys en tin model
155 Q4/Zagato/WB: Minichamps, SC Modelli, Carpin, Antonette43
Carabo: Spark en Verem
4x een oude Giulia: Dinky Toys, Mebetoys, Politoys en Mercury
155 V6 TI “Jägermeister”: Minichamps en HPI Racing Meer: 2
Brera: Minichamps, Fabbri, Bburago
GT: Minichamps en Bburago
Duetto: Looksmart, Minichamps, Vitesse
8c Spider: Spark en M4
500 Racetransporter: ABC Brianza en Exoto
Canguro, Mercury en Politoys
2000 Berlina 1957, Éditions Atlas en Starline


Vitrines IDX08
"Wat voor vitrine?"
De doorkijkwandjes van alfaromeocars
De Ikea-zuilen van Kees
Vitrines voor de Kyosho 1:64 collectie
Vitrine verlichting zonder warmte-problemen
Het laddertje van Algra (voor Fabbri blisters)
In de vorm van het Alfa-hart


Kits, Transkits en accessoires IDX09
Solido Alfetta GTV en Sud Ti
De kits van Jerome meer: 2
1:43 Rijkspolitie Spider meer: 2, 3
Delta Models internationale politie uitvoeringen 156 / 156 SW
Tron Alfetta GT V8
Tamiya 1:10 GTA van Boyd
Balocco Sei Pickup
Arena Modelli 147 Rally transkits
Upgrade voor 1:8 Pocher 8c 2300 motor
Transkit 156 GTA voor 1:24 Bburago
Tron Alfa-specifieke decals
Polizia-decals Autoparco
Grilletje van Ger Franse voor transformatie Saviem SG2 naar F20 het resultaat
Ramei DTM decals
Red Run Models transkit voor racer o.b.v. AUTOart Giulia GTAm
1:24 Air Trax transkit Giulietta Berlina
Arena Modelli Giulia No. 34 Safari Rally 1969, Esposito - Piazza
Arena Modelli Giulia No. 54 Safari Rally 1971, Esposito - Earnshow
Arena Modelli Giulia GT No. 22 Safari Rally 1973, Simonian - Doughty
Arena Modelli Alfasud Rally Rally Monte Carlo 1980 No.18 Vincent - Calver met transkit gebouwd
Arena Modelli Alfasud Gr.2 Rally di San Martino di Castrozza, 1975 No.18 Ormezzano – Cartotto
Gunze Sangyo High Tech 1:24 1750 GTV


Verbouwingen, verbeteringen en aanpassingen IDX10
---- Fordine ---- (Claudio Gentile, 'Belfiorenino' op eBay)
159 Guardia di Finanza grijs
159 Guardia di Finanza donkerblauw
159 Polizia
147 Guardia di Finanza grijs
159 Polizia 'Panterona' Meer: 2
156 SW Polizia
Giulia Carabinieri wit Meer: 2
159 Polizia Locale Milano
159 Polizia Municipale San Benedetto
147 Polizia, Carabinieri, GdF en VdF (op basis van Cararama)
155 Polizia en Polizia Penitenziaria
159 SW Polizia Locale
156 SW Vigili del Fuoco
---- Linguabifida---- op eBay
156 Polizia Penitenziaria en Provinziale di Brescia 1:87
Alfasud Polizia
159 San Marino Gendarmeria
Linguabifida eBay 1:87 Schuco 147 GTA Gendarmeria San Marino
Giulietta Vigili Urbani Milano
AR8 Polizia Penitenziaria Ambulanza
Kyosho 1:100 (diverse modellen)
Linguabifida 155 Gendarmeria San Marino
Giulietta Polizia Urbana Firenze op basis van Edison Giocattoli
159 Guardia di Finanza
159 Polizia Penitenziaria
147 Polizia Locale obv Cararama
8c Competizione Polizia
Giulia Promiscua ‘RAID’ insecticide
156 Vigili del Fuoco
155 Gendarmeria San Marino
MiTo UK Police
Giulietta 2010 Carabinieri en Polizia
---- Lovoglio ---- op eBay
De 'blauwlicht'-verbouwingen meer: 2
Brera Polizia en Carabinieri
156 CW Guardia di Finanza
Alfa 6 Polizia
----Cop ----
1:24 verbouwingen: Giulia 1600 Super Polizia en Carabinieri op basis van Fabbri. Meer: 2, 3, 4
75 en 33 Polizia Lugano en Ticino
Giulia GT. No 54 Rocca / Guardi
---- overig ----
1:24 Giulia no. 85 Spa door Giocher
156SW SMUR Belgische Noodarts
156SW Belgische Politie
155 Widebody
159 Engelse Politie
FNM Onça
156 Policia Portugal & Macau
155 Sportwagon
Romeo 2 Ladderwagen brandweer
Bertone Giulietta Sprint Cabrio
Matta Tour de France (Fausto Coppi)
'Vette' Alfa GT
DeA 155 Polizia Municipale di Roma
Solido 156 Belgische politie Meer: 2
Bburago 1:24 156 Coloni
Vreemde Minichamps verbouwingen Meer: 2
156 Polizia Locale
159 Polizia Locale Conegliano
156SW Police Luxembourg
147 Polizia Locale Torino
EG Alfasud TI Cabrio
Marco Sambatoro (Gulp Modelli) 1900 en Romeo 2 Funebre begrafenisauto's
F20 CRI Ambulanza
159 Polizia Panterona (nieuw beletterings ontwerp)
33 Cabriolet op ARS-basis
Toys Automic Alfasud Cabriolet en Alfetta GTV Cabriolet op Solido basis
Tamiya Spider 916 omgebouwd naar rechtsgestuurd door Lau Bak
Montreal Guardia di Finanza
De 75’s van Lionsot
166 Tourde France blauw, decals Fer Akkermans op Solido basis
164 Cabriolet doorAlfavaganza op Simple Gamma basis
1:24 opengewerkte 155 V6 TI
Alfasud Sprint QV op basis van Fabbri
Alfasud Giardinetta op basis van Edison Giocattoli
1750 Berlina Tour de France Filotex
De Zwitserse politie 75’s van GiuliaSprintGTA
Brumm 1900 Polizia ‘parade’
156 SW in de kleuren van no. 53 rees-cees
Fabbri 1:24 Giulia roodgelakt door Alfetta72
1:24 Spider Rijkspolitie door ‘GiuliaSuper’
1:24 Giulia en Alfetta Polizia Squadra Volante (groen) door ‘francomoto’
24 karaats vergulde Solido 147 ‘Racing’
M4 Berlina wordt getrouwer 2000, door Alfetta72
24-karaats vergulde Solido 156
verzilverde Solido 166
DeAngostini 90 ‘stradale’ door Alfetta72
Brera KLPD o.b.v. Cararama
155 Bonneville recordauto, 1992, o.b.v. BBR
MarcoAzzurro’s eerste stapjes. Met een Mebetoys Giulietta en meer.
Alfaspeed.nl special van Carlo Abarth (DeAgostini Giulia)
Alfavaganza’s groene Alfasud, stap voor stap
Door Alfavaganza gepersonaliseerde 1:24 Mebetoys Alfasud Sprint
Treavalon ‘100 jaar Alfa Romeo’ op Solido Giulia 1300 GT / 2000 GTV en Mondomotors Mito
1:24 Fabbri Giulia wordt rood (MarcoAzzurro)
Bonte 155 V6 TI door Guido Michael
Ombouw 1:18 AUTOart GTV 2.0 naar GTV6 op Youtube
AR8 ‘tetto alzato’ o.b.v. Old Cars Iveco
AR8 “Service départemental d’incendie”, brandweer
AR8 open laadbak
Titato’s eigen 75 in 1:43 o.b.v. Norev
F20 (ex Saviem) Croce Bianca Milano
TZ Targa Florio 1970 No 152, Giugno – Sutera op basis van Fabbri
Australische GTV 2000’s Meer: 2, 3
Alfa Sei van Alfetta72
De Arna van Piazzone
De witte 75 van Jeroen S


Modelbouw tips en trucs IDX11
Hoe af te plakken bij modelbouw spuitwerk
Kunststof spuiten
Lak verwijderen (kaal maken) bij een miniatuur
Achterlichten schilderen
Lijm voor modelbouw
Zelf decals / transfers maken
’Verchromen’
Welke laksoort op ABS? Meer: 2, 3
Vacuform ruiten Meer: 2, 3, 4
Fijn koperdraad als ruitomlijsting


Boeken, artikelen en andere publicaties IDX12
Jubileum boek NAMAC 40 jaar met verhaal over zoektocht naar tinnen Sud Sprint
Miniaturen boekje ‘Made in Italy’ door Edward Force
Scans “Modelauto” mrt/apr 1992
Artikel Dink in AROC-UK Magazine ‘Alfa Romeo Driver’
Artikel Bertone modellen in Het Automobiel
’Alfa Romeo in model’ door Gijs Jordans
Over ‘de Bertoontjes’, Bertone Bulletin nr. 66, door Yvo
Artikel Fer Akkermans in Auto in Miniatuur over ‘Bonnie’ door Delta Models
Koen Beekmann/Corrado’s TOGI passie in NAMAC’s Auto in Miniatuur
1:43 fotoshoot t.b.v. SCARB boek ‘Vereeuwigd’ Meer: 2


Vragen/Tips/Overig IDX13
De Miniaturen Expo Spettacolo Sportivo 2006
Plastic Fantastic! Meer: 2, 3
Vraag mbt 164
Vraag mbt GTV6
Kristal's kleine Duetto Meer: 2
Vraag vervangende wieltjes
Vraag nummering/gelimiteerde uitgaven
Vraag Spider Aerodinamica
Vraag 145/146 Meer: 2
Record bedrag voor Dinky Toys
Alfa Romeo in de Formule 1 Een overzicht door Henk Janssen en een aanvulling door Alfavaganza Meer: 3
Over taxeren gesproken… en meer…
Repro-doosjes
Overlijden Mario Besana en Donald Kaufman
Overlijden Sue Richardson
Metaalmoeheid?
Autowasstraat voor modelauto’s
De allereerste aanzet voor dit topic
Overwegingen van een verzamelaar Meer: 2, 3 (gadgetisme), 4

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En met dit bericht begon dit topic:

*Foto verwijderd*

De 1:43 Freccia d'Oro uit de serie Le Glorie della Alfa Romeo van Minichamps. Ik kocht dit model voordelig op eBay van een Amerikaanse aanbieder en had het al thuis nog voordat het in Duitsland en de rest van Europa leverbaar was.[/quote]
Laatst gewijzigd door Dinky Boy op di sep 02, 2014 12:32, 1295 keer totaal gewijzigd.

Andretti Molletti

ma dec 27, 2004 17:49

Hij is erg mooi!!!
Zijn die groene velgen wel origineel???
(vind ik wat minder maar goed)

Gebruikersavatar
Adriano33
Guru Duplice
Guru Duplice
Berichten: 2293
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:08
Locatie: Oude Pekela

ma dec 27, 2004 17:51

Mooi model Hans.
Een waardevolle aanwinst, congrats. :thumbs:
Registerleider Squadra33 / Registro Trentatre.

Nero Alfa 33 1.7ie 16v QV - 1994.
Grigio Stromboli Alfa GT 2.0 JTS Selespeed Distinctive - 2004.

Gebruikersavatar
Dinky Boy
Miniaturista
Berichten: 12100
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:01
Locatie: Groningen
Contacteer: Website

ma dec 27, 2004 17:58

Hij is erg mooi!!!
Zijn die groene velgen wel origineel???
(vind ik wat minder maar goed)
Minichamps neemt altijd een 'echte' auto, als uitgangspunt. Vandaar ook dat er soms fouten in zitten zoals bij de Alfasud (net verkeerde type koplampen) omdat de auto die als uitgangspunt diende een paar niet-tijd-correcte aanpassingen had.

Ik vind die groene wielen zelf niet overdreven mooi maar wel apart. Verchroomde spaakwielen zijn meestal van die overdreven USA-restauraties waarbij de auto 'mooier' *kuch* wordt gemaakt dan hij oorspronkelijk was.

Gebruikersavatar
Dinky Boy
Miniaturista
Berichten: 12100
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:01
Locatie: Groningen
Contacteer: Website

ma dec 27, 2004 19:00

Het origineel staat dus in het Museo Storico...

Afbeelding

Gebruikersavatar
Adriano33
Guru Duplice
Guru Duplice
Berichten: 2293
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:08
Locatie: Oude Pekela

ma dec 27, 2004 19:03

Een beauty.

Geweldig overgezet in het klein.

Okay, je vind altijd wel iets wat beter kan.

Maar Minichamps maakt ze zo goed als perfect. :wink:
Registerleider Squadra33 / Registro Trentatre.

Nero Alfa 33 1.7ie 16v QV - 1994.
Grigio Stromboli Alfa GT 2.0 JTS Selespeed Distinctive - 2004.

Gebruikersavatar
Roebar
Guru
Guru
Berichten: 1279
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 19:06

ma dec 27, 2004 19:13

Dink,

volgens mij stond er ook al 1 op marktplaats.........

Gebruikersavatar
@lfa@lgra
Guru Quintuplo
Guru Quintuplo
Berichten: 5998
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:09
Locatie: Nabij Friesland
Contacteer: Website

ma dec 27, 2004 19:13

Hij is mooi Dink.. :thumbs:

Staat ook eentje op MP voor 30 Euries!!! Ik heb vanmiddag In Oldenburg nog een Sud TI en een 156 Sw gekocht. 20 % korting op alles. Dus maar 22 voor een Minichamps.
Ga maar even bij Meijer kijken Dink Staat nog een zwarte spider (Fulda) heb je nog niet... :biggrin: :biggrin:

Gebruikersavatar
Dinky Boy
Miniaturista
Berichten: 12100
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:01
Locatie: Groningen
Contacteer: Website

ma dec 27, 2004 19:30

Hij is mooi Dink.. :thumbs:

Staat ook eentje op MP voor 30 Euries!!! Ik heb vanmiddag In Oldenburg nog een Sud TI en een 156 Sw gekocht. 20 % korting op alles. Dus maar 22 voor een Minichamps.
Ga maar even bij Meijer kijken Dink Staat nog een zwarte spider (Fulda) heb je nog niet... :biggrin: :biggrin:
32 euri op marktplaats, en dan moet-ie nog verzonden worden....

Ik heb 'm voor 35 euri thuis, nehneh-nenèèhneh :biggrin:

Hm, ik ben volgende week in O'burg.... Had dat nou niet gezegd!

Gebruikersavatar
Adriano33
Guru Duplice
Guru Duplice
Berichten: 2293
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:08
Locatie: Oude Pekela

ma dec 27, 2004 19:35

Wat moet je daar nou weer??
Je maakt NL al onveilig, en nu ook al DE?

Krijg opeens medelijden met die braadworstmobiel bouwers.
Registerleider Squadra33 / Registro Trentatre.

Nero Alfa 33 1.7ie 16v QV - 1994.
Grigio Stromboli Alfa GT 2.0 JTS Selespeed Distinctive - 2004.

Gebruikersavatar
@lfa@lgra
Guru Quintuplo
Guru Quintuplo
Berichten: 5998
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:09
Locatie: Nabij Friesland
Contacteer: Website

ma dec 27, 2004 21:28

Hij is mooi Dink.. :thumbs:

Staat ook eentje op MP voor 30 Euries!!! Ik heb vanmiddag In Oldenburg nog een Sud TI en een 156 Sw gekocht. 20 % korting op alles. Dus maar 22 voor een Minichamps.
Ga maar even bij Meijer kijken Dink Staat nog een zwarte spider (Fulda) heb je nog niet... :biggrin: :biggrin:
32 euri op marktplaats, en dan moet-ie nog verzonden worden....

Ik heb 'm voor 35 euri thuis, nehneh-nenèèhneh :biggrin:

Hm, ik ben volgende week in O'burg.... Had dat nou niet gezegd!
:biggrin: :biggrin:

Mooi hoor matzwart...... Ik zie em binnenkort wel... :jumping:
? ? ? ? ? ? ? ?
BMW 325 CI Cabrio
NEW MINI 2014

Gebruikersavatar
matra sports
Guru
Guru
Berichten: 1534
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 09:19

ma dec 27, 2004 21:31

@Dink : Heb je een huis met plat dak en polycarbonaat deksel of zo :wink: ?
Wel mooie miniatuur hoor :!:

Gtvco
Guru Duplice
Guru Duplice
Berichten: 2792
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 01:04

ma dec 27, 2004 22:00

Dan hoop ik dat het vlug April 2005 is want dan komt de 75 3.0v6 America uit. \:D/ 8)

Gebruikersavatar
@lfa@lgra
Guru Quintuplo
Guru Quintuplo
Berichten: 5998
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:09
Locatie: Nabij Friesland
Contacteer: Website

ma dec 27, 2004 22:10

Dan hoop ik dat het vlug April 2005 is want dan komt de 75 3.0v6 America uit. \:D/ 8)

Heb je daar al een plaatje van ????????? :lol:
? ? ? ? ? ? ? ?
BMW 325 CI Cabrio
NEW MINI 2014

Gebruikersavatar
alfasud1972
Guru
Guru
Berichten: 1690
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:31
Locatie: Emmen
Contacteer: Website

ma dec 27, 2004 22:22

Ik verzamel niet actief modelletjes maar die Minichamps modellen vind ik qua model echtheid erg slecht (bedoel de afwerking niet). De 2/4 deurs sud klopt voor geen kant, De TI had ook al wat foutjes.

Nu zag ik laats een foto van het Giulietta Sprint model ('54 Sprint), met weer allemaal kleine foutjes. Vind ik erg slordig, is een kleine moeite om een model ook zo te maken zoals hij hoort te zijn lijkt mij.

Aan de andere kant, er zijn maar weinig fabrikanten die Suds uitbrengen dus dat zij deze wel uitgeven is in ieder geval wel positief ! :D

Terug naar “Alfa Romeo, heden, verleden en toekomst”