Gebruikersavatar
Evenementen Commissie
SCARB
Berichten: 377
Lid geworden op: do okt 25, 2012 10:52
Contacteer: Website

SCARB 24 maart: TC-meeting EPS uitlaten

di mar 13, 2018 09:14

Afbeelding

24 maart: TC-meeting EPS uitlaten

Na een succesvol bezoek in 2014 is er opnieuw de mogelijkheid om bij de bekende RVS-uitlatenproducent EPS in het Groningse Kiel-Windeweer een kijkje in de keuken te nemen. Op 24 maart bestaat de mogelijkheid om een uitlaat op maat te laten maken voor de eigen Alfa Romeo of om mee te kijken hoe deze onder de auto van een clublid wordt gemonteerd.

Geluid naar eigen smaak
De enthousiaste medewerkers van EPS geven uitleg over de effecten van het vervangen van de standaard uitlaat door roestvrijstalen uitlaatdelen. Na het bezoek aan de fabriek wordt in de werkplaats aan de hand van één of meerdere auto's het verschil in uitlaat en het effect van de diverse samenstellingen met bijbehorende geluid gedemonstreerd.

De vorm en het aantal dempers hebben natuurlijk alle een bepaald effect op de sound van de auto. Door verschillende soorten te leveren kan EPS het geluid aanpassen naar de wens van bijna elke autobezitter. Een leerzame ervaring voor een ieder die het geluid van zijn Alfa wil perfectioneren. Daarbij zal een RVS uitlaat zo goed als een autoleven lang meegaan.

Aanmelden en meer info
Het aantal plaatsen is beperkt, daarom is vooraf aanmelden vereist. Ga voor het contactformulier en overige info naar de aankondiging in de evenementenkalender.
Evenementen: https://www.alfaclub.nl/evenementen
Spettacolo: http://spettacolosportivo.eu
Vragen: https://www.alfaclub.nl/contact/bestuur
(NIET via forumberichten, die komen niet bij de juiste persoon terecht)

Terug naar “Evenementen”