SCARB moderators
Moderator
Moderator
Berichten: 194
Lid geworden op: wo nov 05, 2008 22:47

Voordat je gaat posten: AANVULLENDE VOORWAARDEN

do apr 02, 2009 00:18

In deze rubriek kunnen onderwerpen worden geplaatst over evenementen voor zover er een link met Alfa Romeo is. Voor races is er de Race Corner. Bijdragen van commerciële aard zijn niet toegestaan en worden verwijderd. Voor advertenties kan een organisator zich wenden tot de pr-functionaris van de SCARB, zie de contactpagina.

Evenementen die rechtstreeks conflicteren met SCARB evenementen zijn niet toegestaan en worden verwijderd.

Als je een nieuw onderwerp opstart vermeld dan een duidelijke omschrijving en de datum in de titel. Geef in je bericht een duidelijke omschrijving van het evenement.

Het is niet toegestaan via trucs extra aandacht te trekken (zoals door gebruik van woorden in hoofdletters of reeksen leestekens, regelmatig ‘uppen’ e.d.).

Alleen SCARB evenementen worden in de periode voor en vlak na de datum ‘sticky’, waarmee ze automatisch bovenaan de pagina blijven staan. Deze onderwerpen zijn een kopie van de vermelding in de SCARB evenementenkalender. Raadpleeg altijd die evenementenkalender voor vertrek i.v.m. eventuele wijzigingen op het laatste moment.

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. De moderators kunnen bovendien onderwerpen sluiten of verwijderen in het geval van dubbelposten.

Terug naar “Evenementen”