Gebruikersavatar
Pericoloso
Guru
Guru
Berichten: 1109
Lid geworden op: zo okt 30, 2005 21:41
Locatie: Zuid Kennemerland

iPhone koppelen met Blue&Me issues ( 159 ).

ma jan 08, 2018 13:01

Ik heb de laaste tijd gezeik met het koppelen van mijn iPhone 6 en Blue&Me.
Ik hoor geruchten dat het aan de laastste ios update ligt. De ene keer koppelt de telefoon niet, de andere keer optisch wel ( maar vervolgens kan ik niet bellen of gebeld worden ). In beide gevallen werkt de media-player ook niet. Soms doet het geheel het bij uitzondering wel. En ja, ik heb alles al een paar keer gekilld en opnieuw aangemeld.

Hebben meer gebruikers hier last van in deze of andere configuratie?
SCARB 680.
Nu: 159 SW 1750 Tbi Ti, 500 TA Street, 504 cabrio en XT500.
Ooit: Alfasud 1.5, Sprint 1.5 QV, Alfasud 1.3 SC, Alfetta 1.8, Alfetta 2.0 QO, Alfetta 2.0, Giulia Super 1.3, 33 1.7 QV 16V, Spider 2.0, 156 2.0 TS, 147 1.6 TS, 166 2.5 V6.

Gebruikersavatar
Posthumus
Guru
Guru
Berichten: 1200
Lid geworden op: di mei 03, 2005 21:09
Locatie: Rotterdam
Contacteer: Website

Re: iPhone koppelen met Blue&Me issues ( 159 ).

ma jan 08, 2018 20:17

Gebruik het zelf niet, maar er is wel flink wat veranderd aan WiFi en Bluetooth in iOS11. Kortom, verbaasd mij niet dat het inderdaad wel eens aan de laatste update kan liggen.
155 2.0 8v '94 | 156 2.0 16v '99 (G3) | 145 1.9 JTD '01 | GT 1.8 16v '05
156 SW 1.9 JTD 8v '05 | 156 SW 2.0 16v '01

Gebruikersavatar
Alfa 147 TI
Newbie
Newbie
Berichten: 19
Lid geworden op: wo sep 27, 2017 21:40
Locatie: Enschede

Re: iPhone koppelen met Blue&Me issues ( 159 ).

ma jan 08, 2018 20:55

Dit komt bij mij ook af en toe voor ik heb een Ipone SE.
Wat ook mag verbruiken een Alfa moet je gebruiken

Mijn vorige auto,s Mini 1987,Mini Jet Black1989,Mini 1300 Cooper car 1991,Volvo 480 Turbo 1994,Alfa 147 2004 43-PN-KG,Alfa 159 S.W 2.2 2007 59-XF-TZ ,Alfa 159 S.W TBi 2011, Alfa Giulia 2.0T

Gebruikersavatar
Pericoloso
Guru
Guru
Berichten: 1109
Lid geworden op: zo okt 30, 2005 21:41
Locatie: Zuid Kennemerland

Re: iPhone koppelen met Blue&Me issues ( 159 ).

ma jan 08, 2018 22:10

Dit komt bij mij ook af en toe voor ik heb een Ipone SE.
Soms in de zin van dat hij het vaker wel da niet doet of andersom?

De mijne doet het nog maar beperkt van wat hij moet doen zeg maar....
SCARB 680.
Nu: 159 SW 1750 Tbi Ti, 500 TA Street, 504 cabrio en XT500.
Ooit: Alfasud 1.5, Sprint 1.5 QV, Alfasud 1.3 SC, Alfetta 1.8, Alfetta 2.0 QO, Alfetta 2.0, Giulia Super 1.3, 33 1.7 QV 16V, Spider 2.0, 156 2.0 TS, 147 1.6 TS, 166 2.5 V6.

Gebruikersavatar
TiTaTo
Advanced Member
Advanced Member
Berichten: 628
Lid geworden op: ma dec 27, 2004 00:08
Locatie: Wilp

Re: iPhone koppelen met Blue&Me issues ( 159 ).

di jan 09, 2018 22:29

Hier exact dezelfde klachten met dezelfde combinatie auto/telefoon. Had nog niet bedacht dat dit aan een iOS update zou kunnen liggen.
Alfa75 1.8 ‘86 -- Alfa75 2.5QV ‘86 -- 1750 Berlina ‘71 -- 159 SW 2.0jtdm '11

Terug naar “Het Forum Café”