Pagina 1 van 1

Ik leg het vast "in de week".

Geplaatst: wo jul 18, 2018 13:18
door GTA287PK
Kennen jullie déze nog ??

viewtopic.php?f=13&t=76214&start=210

Lang verhaal kort: ik heb deze week een raceklare full-circuit 156 GTA gekocht. Jaja, ik weet het, die dingen hebben voorwiel aandrijving..

De Jet staat (nog) bij de kooienbouwer voor wat aanpassingen (kooi naar schokdemper punten en versteviging voor non-torsie), zonder motor en bak, die staan nog op pallet's voor netjes schoonmaken/ruimte gemaakt voor de lassert.

Ik kom niet (meer) aan bouwen/knutselen toe. Onderhoud en reparatie: okee. Leuk om te doen. Maar geen "builds" meer. Ik had met de Jet een enorme lijst aan extreme race-pipapo-tralala en By Jove, waar ben ik weer aan begonnen. Ik wil meer vrije tijd en minder stress/spullen/things to do op de to do list. En meer tijd voor mijn kleinkind. Die wordt eind augustus alweer één..

Vragen ? roept u maar. Één van de vragen wordt natuurlijk "kostdattan": met "Extreme Tuning" uitlaatsysteem ( de astma-installatie die er onder zat heb ik weggegeven) en rijklaar 15K. Voor de sjacheraars: onder de 12,5 K wordt mijn lust tot verkopen tot het absolute nulpunt (en da's best koud...) bevroren. Voor een snelle deal (die 156 was toch wel weer een bedragje, en ik moet eigenlijk nog op vakantie): "as-is", dat wil zeggen zelf motor/bak/tank monteren en zonder uitlaat: 10K.

Oh ja. GEEN inruil !!! Er moeten auto's de loods/mijn leven UIT in plaats van er in. Andere Italiaanse hobbykar nog over, dan een daily, en twee racers ( de Cassa di Pere blijft), en last but not least de Skoda van mijn WereldWijffie. En dat moet nu maar eens genoeg zijn.

Zo: ligt in de week, na de vakantie ff doorbijten/Jet in elkaar zetten, hier en dan misschien nog te adverteren op de daarvoor geschikte site's. Rumour has it dat je zo'n ding (vlak) over de grens best wel snel kwijt bent voor goed geld.

Re: Ik leg het vast "in de week".

Geplaatst: wo jul 18, 2018 15:25
door vV
scherpe prijzen.... succes met de verkoop. Net als de rest zal dat wel lukken, zeer harde strakke Jet. eventueel over de grens. (zag laatst nog een foto van een redelijk platte 75 racer van een oosterbuur...)

Re: Ik leg het vast "in de week".

Geplaatst: wo jul 18, 2018 18:38
door rutgerdow
recaro race kinderzitje kopen en lekker gaan boenderen op de baan met je kleinkind!

Re: Ik leg het vast "in de week".

Geplaatst: wo jul 25, 2018 21:45
door Theo Romeo
Zit er nog (Belgisch) kenteken op de Jet? Ik kon het niet zo gauw terug vinden in het oude topic, zo ja, zijn er dan nog belemmeringen om de Jet op Nederlands kenteken te zetten?

Re: Ik leg het vast "in de week".

Geplaatst: wo jul 25, 2018 23:02
door GTA287PK
Klopt, belgische documenten bij. Ik zie geen bezwaar voor NL kenteken. Meteen omkeuren voor V6. Kopie kenteken van de "motor-donor" ook voorhanden.

Re: Ik leg het vast "in de week".

Geplaatst: wo jul 25, 2018 23:16
door giuliettaevo
Dat kan dan idd in 1x door. :thumbs:

Keuring voor motorwijziging is niet zo spannend. Kost €54.

Re: Ik leg het vast "in de week".

Geplaatst: za okt 27, 2018 11:37
door GTA287PK
Ehh.... ze blijft ! Niet meer te koop dus.. Zie topic "wat zijn jullie plannen voor 2019" in racen algemeen.